Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (434/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Νομίζω ότι το πήραν πίσω....

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος50-70 %
Χωρίς Συμπτωματολογία

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν έχει παράγοντες κινδύνου (ΑΠ, ΣΔ) που δεν κατορθώνεις να βελτιώσεις, δώσε του κλοπιδογρέλη. Διαφορετικά τίποτα.

--- Τέλος παράθεσης ---

"Σφάλμα   
-Καμία από τις διαγνώσεις του SPC του φαρμάκου "π.χ. Clopidogrel F.C.TAB 75MG/TAB BTX28" (I20.0, I64, I21) δε βρέθηκε στις διαγνώσεις της συνταγής".
Πως να δώσεις Clop?

--- Τέλος παράθεσης ---

Nα επεκτείνω λίγο θεωρητικά τη συζήτηση;

I20.0   Ασταθής στηθάγχη   Στηθάγχη:
αύξουσα
de novo προσπάθειας
επιδεινούμενη με την προσπάθεια
Ενδιάμεσο στεφανιαίο σύνδρομο
Προεμφραγματικό σύνδρομο

I64   Εγκεφαλικό επεισόδιο, μη καθορισμένο ως αιμορραγικό ή εμφρακτικό   Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ΜΚΑ
Εξαιρούνται: όψιμα αποτελέσματα του εγκεφαλικού επεισοδίου (I69.4)

I21   Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

Στον Μεσαίωνα, οι καλόγεροι βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να υποτίθεται ότι δεν χαλάει η νηστεία τους τρώγοντάς το.

Δλδ ο ασφαλισμένος με στένωση καρωτίδων 50-70, έχει στεφανιαία καθαρά; Κι αν έχει και ΣΔ, δεν θεωρείται εξορισμού στεφανιαίος, οπότε παίζει να έχει και στηθάγχη προσπαθείας; Και ποιός μου λέει εμένανε ότι αν ανεβεί ξερωγώ πέντε ορόφους με σκαλιά δεν θα τον πιάσει κάνα προκάρδιο άλγος; Άρα με τη Μέθοδο της Διασταλτικής Ερμηνείας ("την-έχω-κάνει-λάστιχο" που λένε) παίρνει Ι20.0 και clopy-dog-rel.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κύριε διακομιστά... επιτρέπεται να το κάνω clopy paste??  :D

Medicine Man:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος50-70 %
Χωρίς Συμπτωματολογία

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν έχει παράγοντες κινδύνου (ΑΠ, ΣΔ) που δεν κατορθώνεις να βελτιώσεις, δώσε του κλοπιδογρέλη. Διαφορετικά τίποτα.

--- Τέλος παράθεσης ---

"Σφάλμα   
-Καμία από τις διαγνώσεις του SPC του φαρμάκου "π.χ. Clopidogrel F.C.TAB 75MG/TAB BTX28" (I20.0, I64, I21) δε βρέθηκε στις διαγνώσεις της συνταγής".
Πως να δώσεις Clop?

--- Τέλος παράθεσης ---

Τώρα μάλλον διαπιστώνω ότι είχατε πάει να εισάγετε μια ταπεινή  ;), γενόσημη κλοπη-δογρέλη και γι΄αυτό έβγαλε μόνο αυτές τις τρεις ενδείξεις.
Η πρωτότυπη υπερ-κλοπη-δογρέλη Ισκοβέρ ξεκλειδώνει πιο πολλές ενδείξεις, μεταξύ των οποίων και την I73.9, που προσωπικά την έχω κάνει λάστιχο.

Επομένως, περάσαμε κι εμείς σαν χώρα στη φάση όπου οι reps θα μπουκάρουν θριαμβευτικά και θα μας αναγγέλλουν: "Πήραμε ένδειξη για (ξερωγώ) j35.8, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας που το στερούνται! "

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή άλλος ένας καλός λόγος για να επιλέγεις και μάλιστα να αλλάξεις το Γ σε Π.
Αυτά τα έρμα τα ποσοστά των Γ πως θα τα πιάσουμε με τέτοιες αντιφατικές πρακτικές μου λέτε? ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Η γενόσημη κλοπιδογρέλη της sanofi  (αυτογενόσημο), Clopidogrel Zentiva ,ξεκλειδώνει όλες τις ενδείξεις, συμπεριλαμβανόμενης της περιφερικής αγγειοπάθειας.

Dott.diMG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος50-70 %
Χωρίς Συμπτωματολογία

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

"Σφάλμα   
Πως να δώσεις Clop?

--- Τέλος παράθεσης ---

Τώρα μάλλον διαπιστώνω ότι είχατε πάει να εισάγετε μια ταπεινή  ;), γενόσημη κλοπη-δογρέλη και γι΄αυτό έβγαλε μόνο αυτές τις τρεις ενδείξεις.
Η πρωτότυπη υπερ-κλοπη-δογρέλη Ισκοβέρ ξεκλειδώνει πιο πολλές ενδείξεις, μεταξύ των οποίων και την I73.9, που προσωπικά την έχω κάνει λάστιχο.

Επομένως, περάσαμε κι εμείς σαν χώρα στη φάση όπου οι reps θα μπουκάρουν θριαμβευτικά και θα μας αναγγέλλουν: "Πήραμε ένδειξη για (ξερωγώ) j35.8, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας που το στερούνται! "

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή άλλος ένας καλός λόγος για να επιλέγεις και μάλιστα να αλλάξεις το Γ σε Π.
Αυτά τα έρμα τα ποσοστά των Γ πως θα τα πιάσουμε με τέτοιες αντιφατικές πρακτικές μου λέτε? ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Η γενόσημη κλοπιδογρέλη της sanofi  (αυτογενόσημο), Clopidogrel Zentiva ,ξεκλειδώνει όλες τις ενδείξεις, συμπεριλαμβανόμενης της περιφερικής αγγειοπάθειας.

--- Τέλος παράθεσης ---

'Ετσι είναι μόλις το διαπίστωσα.
Ξέρει κανείς καμιά με 30 χάπια με παρόμοια ικανότητα ξεκλειδώματος? ;D
(Τι μας βάζουν και κάνουμε, έλεος πια)

Medicine Man:

Ξέρει κανείς καμιά με 30 χάπια με παρόμοια ικανότητα ξεκλειδώματος? ;D
(Τι μας βάζουν και κάνουμε, έλεος πια)
[/quote]

Diclop,για το σκεύασμα της sanofi καταλαβαίνω γιατί έχει την ένδειξη, για αυτό δεν ξέρω, αλλά ξεκλειδώνει και αυτό και έχει 30 χάπια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση