Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (438/612) > >>

nikmix:
Σε υπάρχον ασθενή σε πρωτόκολλο οστεοπόρωσης που παίρνει ιβανδρονικό οξύ δεν μπορώ να συνταγογραφήσω το σκεύασμα,καθώς μέσω του πρωτοκόλλου μου βγάζει μόνο 3 σκευάσματα διαθέσιμα,από τα οποία τα 2 είναι ενέσιμα.Γνωρίζει-έχει καταλάβει κανείς τι συμβαίνει??

Πετράκης Νϊκος:
Κάνοντας δοκιμές, είδα ότι για Υπερουριχαιμία με διάγνωση Ε79, πρέπει το ουρικό οξύ του ασθενούς να είναι 10< για να δεχθεί το πρωτόκολλο αλλιώς γράφει ότι ο ασθενής δεν έχει τις συνθήκες για να μπει στο πρωτόκολλο. Είναι αυτό δυνατόν; Πρέπει να κάνουνε άμεσα διορθώσεις.

Και να βάλουνε και ένα κουμπί "Προηγούμενο" γιατί αν κάνεις λάθος, φτου και από την αρχή!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΖητάει διάφορες τιμές όπως χοληστερίνη, πίεση, τριγλυκερίδια και τις ημερομηνίες μετρησης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ τις έβγαλα από την κοιλιά μου τις τιμές για μια ατορβαστατίνη που έδωσα πριν από λίγο. Η ασφαλισμένη είχε να την πάρει από το Μάρτιο (άρα δεν είχε έτοιμο πρωτόκολλο) και βιαζόταν και δεν ήθελα να φύγει χωρίς να την εξυπηρετήσω.

Ενδεικτικά:

Ολική χοληστερόλη: 220
Τριγλυκερίδια: 175

Δεν εισήγαγα ημερομηνία εξετάσεως (αφού δεν υπήρχε) αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να συνεχίσω.

nikmix:
H ΗΔΙΚΑ δεν ξέρει-δεν έχει ιδέα,σήμερα λέει τα είδαν και αυτοί τα νέα πρωτόκολλα και δεν ξέρουν γιατί δεν υπάρχουν οι περισσότερες εμπορικές συσκευασίες βασικών φαρμάκων.
Απολαύστε επίσημη απάντηση...

Μαρία Χόρτη:
Σε γυναίκα ασθενή με μετεμμηνοπαυσιακή οστεοπόρωση υπό αγωγή με γενόσημη αλενδρονάτη, παρόλο που έβαλα όλα τα στοιχεία που ζητούσε το πρωτόκολλο δεν έπαιρνε καμμία γενόσημη αλενδρονάτη παρά μόνο το fosamax.
Πήγαμε τη συνταγή με fosamax στο φαρμακείο όπου έδινε τη δυνατότητα να πάρει και τις γενόσημες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση