Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (439/612) > >>

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάνοντας δοκιμές, είδα ότι για Υπερουριχαιμία με διάγνωση Ε79, πρέπει το ουρικό οξύ του ασθενούς να είναι 10< για να δεχθεί το πρωτόκολλο αλλιώς γράφει ότι ο ασθενής δεν έχει τις συνθήκες για να μπει στο πρωτόκολλο. Είναι αυτό δυνατόν; Πρέπει να κάνουνε άμεσα διορθώσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Από Medscape:
Asymptomatic hyperuricemia

Most patients with asymptomatic hyperuricemia never develop gout or stones. Treatment for asymptomatic hyperuricemia carries some risk. It is not considered beneficial or cost-effective and, generally, is not recommended. The exception to this is in an oncologic setting in which patients receiving cytolytic treatment may be treated prophylactically to prevent acute uric acid nephropathy.

Η μισή Ελλάδα παίρνει αλλοπουρινόλη και καιρός είναι να το κοιτάξουμε πόσοι οφελούνται. Αν όμως ο ασθενής του ιατρείου που δουλεύετε έχει πάθει έστω και μία κρίση ουρικής αρθρίτιδας, θα μπεί στην αντίστοιχη διάγνωση.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάνοντας δοκιμές, είδα ότι για Υπερουριχαιμία με διάγνωση Ε79, πρέπει το ουρικό οξύ του ασθενούς να είναι 10< για να δεχθεί το πρωτόκολλο αλλιώς γράφει ότι ο ασθενής δεν έχει τις συνθήκες για να μπει στο πρωτόκολλο. Είναι αυτό δυνατόν; Πρέπει να κάνουνε άμεσα διορθώσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Από Medscape:
Asymptomatic hyperuricemia

Most patients with asymptomatic hyperuricemia never develop gout or stones. Treatment for asymptomatic hyperuricemia carries some risk. It is not considered beneficial or cost-effective and, generally, is not recommended. The exception to this is in an oncologic setting in which patients receiving cytolytic treatment may be treated prophylactically to prevent acute uric acid nephropathy.

Η μισή Ελλάδα παίρνει αλλοπουρινόλη και καιρός είναι να το κοιτάξουμε πόσοι οφελούνται. Αν όμως ο ασθενής του ιατρείου που δουλεύετε έχει πάθει έστω και μία κρίση ουρικής αρθρίτιδας, θα μπεί στην αντίστοιχη διάγνωση.

--- Τέλος παράθεσης ---
να αγιάσει το στόμα σου..... ξέρεις πόσες αλοπουρινόλες έχω κόψει.......

nikmix:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε υπάρχον ασθενή σε πρωτόκολλο οστεοπόρωσης που παίρνει ιβανδρονικό οξύ δεν μπορώ να συνταγογραφήσω το σκεύασμα,καθώς μέσω του πρωτοκόλλου μου βγάζει μόνο 3 σκευάσματα διαθέσιμα,από τα οποία τα 2 είναι ενέσιμα.Γνωρίζει-έχει καταλάβει κανείς τι συμβαίνει??

--- Τέλος παράθεσης ---
Τώρα το απόγευμα το διόρθωσαν,απλά έπρεπε να ταλαιπωρήσουν και λίγο τον κοσμάκη...

ioannis thessaloniki:
επειδή εδώ και 12 μέρες έχω άδεια και επιστρέφω στη δουλειά την Δευτέρα, μπορεί κάποιος συνάδελφος να με διαφωτίσει τι αλλαγές υπάρχουν στη συνταγογράφηση κλοπιδογρέλης και στατίνης. Μάλλον έχω χάσει επεισόδια απ΄ότι φαίνεται

Medicine Man:
Προσπαθώ να συνταγογραφήσω το Arava , όταν ανοίγω τα πρωτόκολα δε μου δίνει επιλογή για ρευματοειδή αρθρίτιδα, παρά μόνο για οστεοπόρωση, δυσλιπιδαιμία,ουρική αρθρίτιδα. Ξέρετε κάτι; Δέν ανοίγουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολα σε όλους τους γιατρούς; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση