Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος..... βγαζει μηνυμα πως ο ΑΜΑ ειναι λαθος.Μου συνεβη και χθες,ελεγξα ασφαλιστικη ικανοτητα-εκει μου εβγαζε οτι ειναι λαθος ο ΑΜΚΑ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ΑΜΑ της ΗΔΙΚΑ συμφωνεί με τον ΑΜΑ του βιβλιαρίου (και το ταμείο ΙΚΑ ή βγάζει πχ ΟΑΕΕ); Αν όχι διορθώστε τα στοιχεία (δυστυχώς προσωρινά). Υπάρχει βέβαια και η άνω περίπτωση λάθους φύλου που μου συνέβει...
Σήμερα είχα έμμεσο (18χρόνο) ασφαλισμένο ΟΓΑ (απο αγρότες αναμπάμ-μπαμπαντάμ) που η ΗΔΙΚΑ αποφάσισε ότι είναι ΙΚΑ..
:D Αναφέρατε τον έλεγχο ασφαλιστικής ικανότητας... Μόλις τώρα έβαλα το ΑΜΚΑ της άνω ασθενούς (18χρονο μέλος) στην αντίστοιχη εφαρμογή του apps.ika.gr (το έβαλα και ως ασθενής και ως κύριως ασφαλισμένος με ταμείο ΙΚΑ και ΑΜΑ τυχαίο αριθμό) και μου έβγαλε Ο(Η) : ............, έχει ασφαλιστική ικανότητα, στην ημερομηνία ελέγχου με λήξη :28/02/2015. :laugh: :laugh: :laugh:
Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, μην την ξαναδοκιμάσετε εκτός αν την φτιάξουν...
Καλή τύχη με την ασθενή.
Παρεμπιπτόντως θυμήθηκα (σχετικά άσχετο) πρόβλημα που είχα με καταχώρηση ΑΜΑ στο ΕΔΑΠΥ (σε καταχώρηση επισκέψεων). Μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει ασθενής με τέτοιο ΑΜ στο ΙΚΑ. Αν θυμάμαι καλά τελικά έβαλα ασφάλεια ΟΑΕΕ (έμοιαζε ο ΑΜΑ με τοπικούς ΟΑΕΕ) και το καταχώρησα έτσι. Τώρα αν την κόψουν εκ των υστέρων....
md:
Ευχαριστω για την αναταποκριση.Στην σημερινη ασθενη μπηκα σε E-DAPPY προηγουμενου μηνα και διαπιστωσα οτι ειχε αλλον ΑΜΑ-με το ιδιο βιβλιαριο.Εκ των υστερων διαπιστωσα οτι και οι δυο ασθενεις ηταν συνταξιουχοι ΟΑΕΕ που περασαν στο ΙΚΑ,με βιβλιαριο ΙΚΑ.Και στους δυο ειχα συνταγογραφησει στο παρελθον χωρις προβλημα.Λετε ξαφνικα να γινουν ολοι οι ΑΜΑ του ΙΚΑ ΟΑΕΕ?
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστω για την αναταποκριση.Στην σημερινη ασθενη μπηκα σε E-DAPPY προηγουμενου μηνα και διαπιστωσα οτι ειχε αλλον ΑΜΑ-με το ιδιο βιβλιαριο.Εκ των υστερων διαπιστωσα οτι και οι δυο ασθενεις ηταν συνταξιουχοι ΟΑΕΕ που περασαν στο ΙΚΑ,με βιβλιαριο ΙΚΑ.Και στους δυο ειχα συνταγογραφησει στο παρελθον χωρις προβλημα.Λετε ξαφνικα να γινουν ολοι οι ΑΜΑ του ΙΚΑ ΟΑΕΕ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Από ότι άκουγα από νέο συνταξιούχο του ΟΑΕΕ, οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ ανήκουν πλέον στον ΟΑΕΕ και έχουν περίθαλψη από τον ΕΟΠΥΥ και δεν τους δίνουν πια βιβλιάρια του ΙΚΑ.
Δεν νομίζω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος ασχολείται πλέον με τα βιβλιάρια...πλην κάτι ανίκανων δεινοσαύρων διοικητικώνσε ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, κλπ
md:
Οι οποιοι δεινοσαυροι δυστυχως μας ταλαιπωρουν...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος
Η σύμβαση με συνολικό κόστος 11,955 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) αφορά το έργο «Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παροχή σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών».
Ο ΟΤΕ και η BYTE θα αναπτύξουν με βάση τη σύμβαση ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για την έκδοση, τον έλεγχο και την εκκαθάριση συνταγών φαρμάκων και παραπεμπτικών ιατρικών πράξεων καθώς και των ιατρικών επισκέψεων.
Προβλέπεται επίσης η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου υλικού (hardware) και του βασικού λογισμικού για την εγκατάσταση και λειτουργία του, καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου υλικού και λογισμικού για την πιστοποίηση των διαχειριστών και χρηστών του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση