Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (445/612) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η σύμβαση με συνολικό κόστος 11,955 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) αφορά το έργο «Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παροχή σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών».
Ο ΟΤΕ και η BYTE θα αναπτύξουν με βάση τη σύμβαση ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για την έκδοση, τον έλεγχο και την εκκαθάριση συνταγών φαρμάκων και παραπεμπτικών ιατρικών πράξεων καθώς και των ιατρικών επισκέψεων.
Προβλέπεται επίσης η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου υλικού (hardware) και του βασικού λογισμικού για την εγκατάσταση και λειτουργία του, καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου υλικού και λογισμικού για την πιστοποίηση των διαχειριστών και χρηστών του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης .

--- Τέλος παράθεσης ---

Το υπάρχον σύστημα ποιος το έχει αναπτύξει; Πόσο έχει στοιχίσει (βάλε και το hardware) ; Κρίνεται μη λειτουργικό;

samsok:
εδω και μια ωρα δεν μπορω να καταχωρησω καμια συνταγη....αντιμετωπιζει και κανενας αλλος θεμα ή μονο εγω?
επειδη βγηκε η αποφαση του ΣΤΕ μας κανουν καψονια????

fanisgp:
απ΄τις 6.30 και μετα καπούτ!μονο εξετασεις γραφει

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαπ΄τις 6.30 και μετα καπούτ!μονο εξετασεις γραφει

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν είχα πρόβλημα ιδιαίτερο. Τι άκριβώς συμβαίνει; Κολλάει και δεν προχωράει;
   Το λέω γιατί όταν προσπάθησα να καταχωρήσω Filicine σε ασθενή μου που το παίρνει χρόνια, το "σύστημα" μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα και να κάνω καθαρισμό. Όταν έβγαλα το άνω και άφησα μόνο τα φάρμακα οστεοπόρωσης, η συνταγή προχώρησε κανονικά (χωρίς να κάνω καθαρισμό).
   Μήπως λοιπόν έχετε κάποια φάρμακα που θεωρεί ότι είναι εκτός ειδικότητας;

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαπ΄τις 6.30 και μετα καπούτ!μονο εξετασεις γραφει

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν είχα πρόβλημα ιδιαίτερο. Τι άκριβώς συμβαίνει; Κολλάει και δεν προχωράει;
   Το λέω γιατί όταν προσπάθησα να καταχωρήσω Filicine σε ασθενή μου που το παίρνει χρόνια, το "σύστημα" μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα και να κάνω καθαρισμό. Όταν έβγαλα το άνω και άφησα μόνο τα φάρμακα οστεοπόρωσης, η συνταγή προχώρησε κανονικά (χωρίς να κάνω καθαρισμό).
   Μήπως λοιπόν έχετε κάποια φάρμακα που θεωρεί ότι είναι εκτός ειδικότητας;

--- Τέλος παράθεσης ---
αν και παθολόγος διαπιστώνω με έκπληξη ότι υπολιπιδαιμική αγωγή και υποκατάσταση σιδήρου-μαγνησίου -φυλλικού μάλλον δεν αποτελούν τμήμα της ειδικότητας μου κατά τις ταγές του συστήματος απόψε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση