Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (454/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Σε λίγο εδώ που βρίσκομαι θα μιλήσει ο Χάλαρης (αν ερθει ο ίδιος και δεν στείλει κανένα μικρότερο).  Λογικό δεν είναι να σιωπουν τα μηχανάκια της Ηδικα να τον ακούσουν;

Μαραγκος Μ:
Ρε παιδιά μήπως τα έχει παίξει το κοντεράκι?? Στις 30 / 9/  το πλαφόν μου ήταν 34,75. Χθές 0,00. Σήμερα 48,46 . Θα μας τρελάνουν???

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΡε παιδιά μήπως τα έχει παίξει το κοντεράκι?? Στις 30 / 9/  το πλαφόν μου ήταν 34,75. Χθές 0,00. Σήμερα 48,46 . Θα μας τρελάνουν???

--- Τέλος παράθεσης ---
Η ΗΔΙΚΑ ενημερώνει κάθε βραδυ αργά ή νωρίς το πρωί και 2 φορές την ημέρα.δεν ξέρω αν αυτό βοηθά σε κάτι....

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΡε παιδιά μήπως τα έχει παίξει το κοντεράκι?? Στις 30 / 9/  το πλαφόν μου ήταν 34,75. Χθές 0,00. Σήμερα 48,46 . Θα μας τρελάνουν???

--- Τέλος παράθεσης ---
Η ΗΔΙΚΑ ενημερώνει κάθε βραδυ αργά ή νωρίς το πρωί και 2 φορές την ημέρα.δεν ξέρω αν αυτό βοηθά σε κάτι....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όσο έχω δει κάθε βράδυ ενημερώνεται (ή ξημερώματα). Οι συνταγές που εκτελέστηκαν χθες (και απο προηγούμενους μήνες "γραμμένες") διαμόρφωσαν το πλαφόν.

giota:
Καλημέρα συνάδελφοι!μου βγαζει από χθες ότι έχω  ξεπεράσει το όριο μηνιαίας φαρμακευτικής δαπάνης του ΕΟΠΥΥ ανά ασφαλισμένο, μήπως ξερει κανεις πως πρεπει να το διαχειριστώ?

Ευχαριστω!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση