Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
GAD2:
κλαταρε πάλι............
Psychonata:
Γνωρίζετε πως μπορώ να συνταγογραφήσω το Lopid 900mg- gemfibrozil? Δεν καταφέρνω να βρω την ουσία στο πρωτόκολλο υπερλιπιδαιμίας.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε πως μπορώ να συνταγογραφήσω το Lopid 900mg- gemfibrozil? Δεν καταφέρνω να βρω την ουσία στο πρωτόκολλο υπερλιπιδαιμίας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ως 3ο ή 4ο βήμα.
Psychonata:
Ευχαριστώ πολύ!
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνακοινώσεις
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 26/9/2014 και ώρα 16:00 δεν επιτρέπεται η συνταγογράφηση σε Άμεσα ασφαλισμένους οι οποίοι δε διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Περίθαλψης "ΑΤΛΑΣ"......
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι διασκεδαστικό. Έχω ασφαλισμένη (συν/χο) ΟΠΑΔ που η ΗΔΙΚΑ αποφάσισε ότι είναι ΙΚΑ με περίεργο ΑΜ (αρχίζει απο Ε00...)... Όταν άλλαξα (όπως έκανα τους προηγούμενους μήνες) την ασφάλιση της σε ΟΠΑΔ, την έβγαλε ανασφάλιστη μη επιτρέποντας την συνταγογράφηση ???. Λέω, δε βαριέσαι, αφού θέλει ΙΚΑ, ας γίνει έτσι. Καταχωρώ λοιπόν την συνταγή κανονικά ως ΙΚΑ - no problemo.
Πριν λίγη ώρα το ΕΔΑΠΥ βέβαια -το ψιλοπερίμενα- δεν αναγνωρίζει τον αριθμό μητρώου που σκαρφίστηκε η ΗΔΙΚΑ (ως ΑΜ ΙΚΑ μου λέει ότι δεν υπάρχει) και δεν μου επιτρέπει την καταχώρηση της επίσκεψης. :laugh: :laugh: :laugh: (μάλλον θα την καταχωρήσω ως ΟΠΑΔ. Αυτό συμβαίνει μόνο στους ΙΚΑτζήδες ασθενείς γιατι το ΕΔΑΠΥ ελέγχει -μόνο για αυτούς- τους ΑΜ).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση