Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
ZArk:
Σημερα προσπάθησα να καταχωρήσω μια aσθενη ως ανασφάλιστη του Νόμου....κτλ , και αφου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μου βγήκε παράθυρο οτι δεν εχω δικαίωμα συνταγογράφησης.
Ειμαι Γ.Ι σε Π.Ι. μήπως πάψαμε τελικά να είμαστε ιατροί ΕΣΥ????
Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;
GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
"Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 13/10/2014 από 14:30 έως 17:30 δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, καθώς και το API φαρμακείων, λόγω αναβάθμισης του συστήματος."
Φορέστε κράνος και σωσίβιο - Αναβαθμιζόμαστε!! ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι άλλαξε:
1) Δυνατότητα προσθήκης βιομετρικών στοιχείων
2) Πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό (από όλους τους παρόχους υπηρεσιών υγείας), τις προσωπικές πληροφορίες, τα βιομετρικά στοιχεία και τα δεδομένα των θεραπευτικών πρωτοκόλλων
3) Δυνατότητα προσωρινής καταχώρισης συνταγής και παραπεμπτικών
4) Δυνατότητα επιλογής κωδικών ICD-10 με βάση τη συχνότητα χρήσης
5) Πρόσβαση σε πληροφορίες για κάθε σκεύασμα (δίπλα από κάθε εμπορικό όνομα έχει ένα "i" που μπορούμε να επιλέξουμε προκειμένου να τις δούμε) μεταξύ των οποίων: Εμπορική Ονομασία, Μορφή, Περιεκτικότητα, Συσκευασία, ATC, Τύπος Φαρμάκου, Τιμή αναφοράς, Τιμή Λιανικής, Λεπτομέρειες (Θετική λίστα, Αρνητική λίστα, Αποσυρμένο, Σε κυκλοφορία, Συνταγ/ση μόνο μέσω ΘΠΣ, Ειδική εισαγωγή, Φάρμακο Ι.Φ.Ε.Τ., Μη Συνταγογραφούμενο, Νόμου 3816, Ναρκωτικά, Έγκριση από ΕΟΠΥΥ, Εμβόλιο Απευαισθητοποίησης, Αναλώσιμο, Από ηλικία Έως ηλικία) και Σχετικές διαγνώσεις με κωδικό ICD10.
--- Τέλος παράθεσης ---
και παράλληλα αχρηστεύτηκαν όλα τα βοηθητικά προγράμματα τύπου EasyMed-medisto κτλ αφού άλλαξαν όλο το λειτουργικό του συστήματος και δεν είναι δυνατή η αντιγραφή της συνταγής
οι προγραμματιστές σήμερα θα κάνουν υπερωρίες
βέβαια ακόμη κάθε συνταγή χωράει μόνο τρία φάρμακα..........
ΚΑΙ καμμία παρέμβαση στον αριθμό των εξετάσεων ανα ειδικότητα
συνεχίζουμε να κάνουμε ότι θέλει ο καθένας
theodos:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα προσπάθησα να καταχωρήσω μια aσθενη ως ανασφάλιστη του Νόμου....κτλ , και αφου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μου βγήκε παράθυρο οτι δεν εχω δικαίωμα συνταγογράφησης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα όταν επιχείρησα το ίδιο από ΠΙ αντι απο το ΚΥ, οπου η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα. Πιστεύω ότι η ΗΔΙΚΑ αντί να ψάχνει ποιος είσαι ελέγχει την πρόσβαση στο δίκτυο και αφήνει μόνο της συνδέσεις μέσω του ''σύζευξις'' να προχωρήσουν την σ/γ σε ανασφάλιστους. Δεν νομίζω ότι πολλά ΠΙ έχουν πρόσβαση μέσω του σύζευξις, σε εμάς όλα έχουν μέσω άλλων παροχών.
Δημήτρης Μακρέας:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα προσπάθησα να καταχωρήσω μια aσθενη ως ανασφάλιστη του Νόμου....κτλ , και αφου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μου βγήκε παράθυρο οτι δεν εχω δικαίωμα συνταγογράφησης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα όταν επιχείρησα το ίδιο από ΠΙ αντι απο το ΚΥ, οπου η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα. Πιστεύω ότι η ΗΔΙΚΑ αντί να ψάχνει ποιος είσαι ελέγχει την πρόσβαση στο δίκτυο και αφήνει μόνο της συνδέσεις μέσω του ''σύζευξις'' να προχωρήσουν την σ/γ σε ανασφάλιστους. Δεν νομίζω ότι πολλά ΠΙ έχουν πρόσβαση μέσω του σύζευξις, σε εμάς όλα έχουν μέσω άλλων παροχών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ το ίδιο, λύθηκε σήμερα μετά από επικοινωνία με ΗΔΙΚΑ. Αμέσως μετά τη σύνδεση δε θα επιλέξετε ως μονάδα περιφερικό ιατρείο ως συνήθως, αλλά θα επιλέξετε "άλλες συνδέσεις", μετά επιλέγετε Κέντρο υγείας και στο σχόλιο το περιφερικό ιατρείο.
Το τσέκαρα και λειτουργεί κανονικά.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σε δίμηνη συνταγή δε με αφήνει να γράψω πάνω από 2 κουτιά ανά σκεύασμα ενώ σε θεραπεία μηνός μέχρι 10 κουτιά! Πώς θα γράψω δίμηνη με σκευάσματα των 10 ή των 14 χαπιών;
Συγχαρητήρια στον "αναβαθμιστή"!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση