Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (464/612) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπριν λιγο επικοινωνησα με τον ΕΟΠΥΥ του νομου.....δεν ξερουν τιποτα τετοιο,θα ξαναμιλησω με τον φμφ και ενημερωσω

--- Τέλος παράθεσης ---
   Στα Λάρισα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον ο φμφ είναι άτολμος...

samsok:
το ατολμος σημαινει οτι οντως υπαρχει καποιος νομος που τον φοβιζει....εγω δεν εχω βρει τιποτα.Τεσπα αυριο θα προσπαθησω να επικοινωνησω με την ΕΛΕΓΕΙΑ να δω αν μπορει να γινει κατι.Δεν γινεται να αφησουμε τους φαρμακοποιους να υπαγορευουν τι μπορει και τι δεν μπορει να γραψει η καθε ειδικοτητα!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο ατολμος σημαινει οτι οντως υπαρχει καποιος νομος που τον φοβιζει....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Όχι, δεν εννοώ ότι υπάρχει νόμος. φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει κάποιος νόμος που θα έχει πιθανόν αναδρομική ισχύ απο την εποχή της ... Μπουμπουλίνας (το δικτατορικό κράτος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους νόμους). Έβαλα 2-3 υποθέσεις στην πρόταση για αυτό και είπα άτολμος.
   Δεν νομίζω ότι μπορούν να τον υποχρεώσουν να εκτελέσει την συνταγή (ίσως με προσφυγη κλπ... μεγάλος μπελάς - άσε που θα ζητήσει οδηγίες απο το Υπουργείο δλδ μερικούς μήνες).

samsok:
δεν εχω σκοπο να τον υποχρεωσω νομικα να κανει τιποτα,απλα θα συστηνω στους ασθενεις διαφορετικο φαρμακειο....τωρα αν ακολουθησουν την ιδια τακτικη και αλλα φαρμακεια αλλαζει το πραγμα.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςθα συστηνω στους ασθενεις διαφορετικο φαρμακειο

--- Τέλος παράθεσης ---

Aυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται φανερά και συστηματικά, καθώς το απαγορεύει ο ιατρικός κώδικας δεοντολογίας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση