Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το πρόβλημα όπως γράφουν οφείλεται στον firefox
Θα αντιγράψω τις οδηγίες που δίνουν για την επίλυση και θα σταθώ στο τέλος
--- Παράθεση ---1. Ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα του firefox και επιλέγει το τελευταίο εικονίδιο « open menu «και μετά επιλέγει το εικονίδιο «options».
2. Στη συνέχεια επιλέγει «Απόρρητο» και πατά στην επιλογή «Εκκαθαρίσετε όλο το πρόσφατο ιστορικό σας». Στο παράθυρο εκκαθάριση όλου του
ιστορικού στο «χρονικό διάστημα εκκαθάρισης» επιλέγει «Όλα» και στη συνέχεια επιλέγει όλες τις λεπτομέρειες. Στο τέλος πατώντας «εκαθάρριση τώρα» γίνονται όλες οι ρυθμίσεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εκκαθαρίζοντας όλο το ιστορικό γίνονται παράλληλα όλες οι ρυθμίσεις! Φοβερό!
Δ. Κουναλάκης:
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
D-Michalis:
Προσωπικά αμφιβάλω αν είναι αυτή η αιτία.
Πάντα έχω επιλεγμένο το never remember history και σε δυσλειτουργίες κλείνω και ξανανοίγω τον firefox, άρα σβήνω όλη την "ιστορία". Γιατί τότε ταλαιπωρήθηκα και εγώ σήμερα?
Απλά κάπου πρέπει να φορτώσουν την απάνθρωπη κατάσταση που μας επιβάλουν καθημερινά.
Και εμείς αντί να πούμε ως σώμα ¨ως εδώ¨, απλά ψυχανεμιζόμαστε εδώ και εκεί.
(ποιο είναι το πρόβλημα? Server not fount, proxy error, και τα σχετικά, ως συνήθως. Σήμερα όμως ανακάλυψαν τον ένοχο)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν προβλήματα στη λειτουργία της εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τα οποία αποδίδονται σε διαπιστωμένη ατέλεια της τελευταίας έκδοσης του φυλλομετρητή Firefox με αποτέλεσμα την αδυναμία αποθήκευσης των δεδομένων τοπικά, γεγονός το οποίο οδηγεί σε διπλασιασμό του όγκου συνταγογράφησης ανά δευτερόλεπτο. H σχετική αναφορά του προβλήματος αποτυπώνεται στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος εφόσον ο επισκέπτης εισέλθει μέσα από φυλλομετρητή Firefox. Παρακαλούνται οι χρήστες είτε να προχωρήσουν στη χρήση άλλων φυλλομετρητών (Google Chrome, Internet Explorer, κτλ) είτε σε ρύθμιση της τελευταίας έκδοσης φυλλομετρητή (Firefox έκδοση 33). Οδηγίες ρύθμισης έχουν αναρτηθεί στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.
ippocrate:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ χρησιμοποιώ το chrome και είχα τα ίδια προβλήματα.
Σε τηλεφώνημά μου στο 11131 μου είπαν οτι δεν υπάρχει δυσλειτουργία του συστήματος αλλά ίσως φταίει ο φυλλομετρητής ή οι ιατροί που θέλησαν να συνταγογραφήσουν όλοι μαζί σήμερα το πρωί!!!!!!!!! καθόμαστε και τους ακούμε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση