Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (476/612) > >>

D-Michalis:
Γιατι να μην ισχύει? Ελπίζω ότι απλά το βάζει για να σου πεί "πρόσεχε, μήπως από συνήθεια έβαλες το δικό σου?"

samsok:
αυτο με τον αποκλεισμο ειδικοτητων οπως της γενικης ιατρικης  και της παθολογιας απο την διαχειρηση νοσηματων τοσο συχνών ,πραγματικα αδυνατώ να το καταλαβω.Στο κάτω κάτω της γραφης στην ιατρική σχολή  μελετησα,διδάχτηκα και έδωσα εξετάσεις (όπως όλοι) σε όλα τα συστήματα και παθήσεις !
Oταν έκανα την ειδικότητα μου ο συντονιστής εκπαιδευσης  μας (πριν βαρεθει και τα παρατήσει) είχε κάνει κάποιες τροποιησεις :
               -εναν μήνα λιγότερο στην ψυχιατρικη που συμπληρωνοταν στην νευρολογικη κλινικη
               -εναν μηνα λιγοτερο στην Π/Θ που συμπληρωνοταν στην Νεφρολογικη  κλινικη
               -εναν μηνα λιγοτερο στα εργαστηρια που συμπληρωνοταν στην ενδοκρινολογικη κλινικη
               -εναν μηνα λιγοτερο στην χειρουργικη που συμπηρωνοταν την Ν/Χ κλινικη
και έπαιρνες μαλιστα και τις  υπογραφες απο τους αντιστοιχους διευθυντες στο log-book !
τελικά ο άνθρωπος έβλεπε πολύ μπροστά!

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤούτη πάλι η προειδοποίηση τι είναι; "Ασφαλισμένος με συνεχιζόμενη θεραπεία. Ελέγξτε τις παθήσεις από το βιβλιάριο Υγείας"
Μάλιστα εμφανίζεται εις διπλούν. Πατάς ΟΚ, κλείνει το πρώτο παράθυρο κι εμφανίζεται δεύτερο ίδιο! (φαίνεται αχνά στην εικόνα πίσω από την πρώτη η δεύτερη προειδοποίηση).

--- Τέλος παράθεσης ---

Από ότι μου είπαν από την ΗΔΙΚΑ, ο συγκεκριμένος ασθενής δικαιούται περίθαλψη μόνο για τα χρόνια νοσήματα του που αναγράφονται στο βιβλιάριο.
Κλασσικά από ενημέρωση σκίζουν...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤούτη πάλι η προειδοποίηση τι είναι; "Ασφαλισμένος με συνεχιζόμενη θεραπεία. Ελέγξτε τις παθήσεις από το βιβλιάριο Υγείας"
Μάλιστα εμφανίζεται εις διπλούν. Πατάς ΟΚ, κλείνει το πρώτο παράθυρο κι εμφανίζεται δεύτερο ίδιο! (φαίνεται αχνά στην εικόνα πίσω από την πρώτη η δεύτερη προειδοποίηση).

--- Τέλος παράθεσης ---

Από ότι μου είπαν από την ΗΔΙΚΑ, ο συγκεκριμένος ασθενής δικαιούται περίθαλψη μόνο για τα χρόνια νοσήματα του που αναγράφονται στο βιβλιάριο.
Κλασσικά από ενημέρωση σκίζουν...

--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή ότι πρόλαβε να γράψει στο βιβλιάριο, πρόλαβε; Δεν δικαιούται δια να ασθενεί με άλλα νοσήματα πλέον;
Μήπως ρώτησες που βασίζεται αυτό ή το θεώρησες άδικο κόπο;

Δ. Κουναλάκης:
Πρέπει να είναι περίπτωση ασφαλισμένου μη συνταξιούχου που περιμένει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ και έχει υποβάλει ένσταση σε αρχική απόφαση με την οποία δεν δικαιούται περίθαλψη.
Αυτό ταιριάζει με μια ασθενή μου που μου το έβγαλε και ήταν 64 ετών του ΙΚΑ.
Με δυσκολία κατάφερα να καταλάβω αυτό το πράγμα από αυτά που μου λέγανε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση