Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (477/612) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρέπει να είναι περίπτωση ασφαλισμένου μη συνταξιούχου που περιμένει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ και έχει υποβάλει ένσταση σε αρχική απόφαση με την οποία δεν δικαιούται περίθαλψη....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν μου έτυχε τέτοιο μηνυμα αλλά παλιότερα είχα ασθενή (τέκνο>18 ή 24 ετών) με θεώρηση στο βιβλιάριο που έγραφε ΜΟΝΟ για διενέργεια φυσικοθεραπειών (έπασχε απο κάποιο κινητικό νευρολογικό πρόβλημα και ως πρόσφατα έπαιρνε επίδομα -και θεώρηση βιβλιαρίου- αναπηρίας).

Σήμερα 1η Δεκέμβρη η e-syntagografis δούλευε σχεδόν απρόσκοπτα. Θυμάμαι όλο αρχές του μήνα έκαναν αναβάθμιση και "κολλούσε" αλλά η ΗΔΙΚΑ "κατηγορούσε" τον αυξημένο όγκο συνταγων. Να που σήμερα καταρρίφθηκε αυτό.

Επίσης σήμερα άκουσα (απο εκπαιδευτικό που είχε σχέση με τη διεύθυνση εκπαίδευσης) ότι οι ΟΠΑΔιτες θα μεταφερθουν στο ΙΚΑ (το ξέρουμε ήδη) και θα αλλάξουν ΑΜ (ΕΜΑΔ) σε 7ψήφιο του ΙΚΑ. Μάλιστα σήμερα σε έναν ασφαλισμένο διαπίστωσα (πριν ακούσω το άνω απο τον εκπαιδευτικό) 7ψήφιο άσχετο νούμερο σε έναν ασθενή μου, που, προ μηνός, είχε το συνιθισμένο 11+2 ψηφία (απο 000...). Προβλέπω νέο μπάχαλο αφού κανείς δεν θα κάνει τον κόπο να ενημερώσει τους ασφαλισμένους για τους νέους ΑΜ....

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρέπει να είναι περίπτωση ασφαλισμένου μη συνταξιούχου που περιμένει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ και έχει υποβάλει ένσταση σε αρχική απόφαση με την οποία δεν δικαιούται περίθαλψη....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν μου έτυχε τέτοιο μηνυμα αλλά παλιότερα είχα ασθενή (τέκνο>18 ή 24 ετών) με θεώρηση στο βιβλιάριο που έγραφε ΜΟΝΟ για διενέργεια φυσικοθεραπειών (έπασχε απο κάποιο κινητικό νευρολογικό πρόβλημα και ως πρόσφατα έπαιρνε επίδομα -και θεώρηση βιβλιαρίου- αναπηρίας).

Σήμερα 1η Δεκέμβρη η e-syntagografis δούλευε σχεδόν απρόσκοπτα. Θυμάμαι όλο αρχές του μήνα έκαναν αναβάθμιση και "κολλούσε" αλλά η ΗΔΙΚΑ "κατηγορούσε" τον αυξημένο όγκο συνταγων. Να που σήμερα καταρρίφθηκε αυτό.

Επίσης σήμερα άκουσα (απο εκπαιδευτικό που είχε σχέση με τη διεύθυνση εκπαίδευσης) ότι οι ΟΠΑΔιτες θα μεταφερθουν στο ΙΚΑ (το ξέρουμε ήδη) και θα αλλάξουν ΑΜ (ΕΜΑΔ) σε 7ψήφιο του ΙΚΑ.Μάλιστα σήμερα σε έναν ασφαλισμένο διαπίστωσα (πριν ακούσω το άνω απο τον εκπαιδευτικό) 7ψήφιο άσχετο νούμερο σε έναν ασθενή μου, που, προ μηνός, είχε το συνιθισμένο 11+2 ψηφία (απο 000...). Προβλέπω νέο μπάχαλο αφού κανείς δεν θα κάνει τον κόπο να ενημερώσει τους ασφαλισμένους για τους νέους ΑΜ....

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί να μην έχει το κάθε Ταμείο σαν αριθμό μητρώου του κάθε ασφαλισμένου του, το ΑΜΚΑ του προσώπου αυτού;
Γιατί τα μπερδεύουν τα πράγματα περισσότερο από ότι χρειάζεται;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πατέρα ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.
Μητέρα και δύο παιδιά έμμεσα ασφαλισμένοι.
Πως γίνεται στον καθένα να μου βγάζει εντελώς διαφορετικούς ΑΜ ρε γμτ;
Πατέρας 258...
Μητέρα 407.... (την εμφανίζει ως άμεσα ασφαλισμένη, ουδέποτε άμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ)
Παιδιά (δίδυμα)
1ο 717... (άμεσα ασφαλισμένο!)
2ο 717... (άμεσα ασφαλισμένο!) 15 ετών

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠατέρα ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.
Μητέρα και δύο παιδιά έμμεσα ασφαλισμένοι.
Πως γίνεται στον καθένα να μου βγάζει εντελώς διαφορετικούς ΑΜ ρε γμτ;
Πατέρας 258...
Μητέρα 407.... (την εμφανίζει ως άμεσα ασφαλισμένη, ουδέποτε άμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ)
Παιδιά (δίδυμα)
1ο 717... (άμεσα ασφαλισμένο!)
2ο 717... (άμεσα ασφαλισμένο!) 15 ετών

--- Τέλος παράθεσης ---
   Αυτό άρχισε να εφαρμόζεται το τελευταίο δίμηνο σταδιακά στο ΙΚΑ. Ο καθένας (και τα έμμεσα μέλη) θα έχει το δικό του ΑΜ (και άλλοι αριθμοί στο σύστημα, και άλλη γραφειοκρατία - θα τελειώσουν και οι ΑΜ και θα βάλουν 8ψήφιους με extra μπέρδεμα...). Μου έτυχαν 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα γιατί τους βγάζει άμεσα ασφαλισμένους, δεν ξέρω. Στην περίπτωση μου τους έβγαζε έμμεσα (αν θυμάμαι καλά).
   Βρήκα και έμμεσο μέλος ΟΠΑΔ με ΑΜ ΙΚΑ (όχι με 0000... αλλά με 7ψήφιο άσχετο φυσικά με το βιβλιάριο του).
   Ο Αργύρης το είπε μια χαρά (ίσως βέβαια ο ΑΜ να θεωρείται κάτι σαν "αντικώδικας" ή password  ;D):Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί να μην έχει το κάθε Ταμείο σαν αριθμό μητρώου του κάθε ασφαλισμένου του, το ΑΜΚΑ του προσώπου αυτού;
Γιατί τα μπερδεύουν τα πράγματα περισσότερο από ότι χρειάζεται;

--- Τέλος παράθεσης ---

pzogr:
Ένα ωραίο που είδα τις τελευταίες ημέρες είναι ασφαλισμένος του ΤΣΜΕΔΕ (πληρωμένες εισφορές) να έχει κάλυψη μέχρι το τέλος του έτους (σωστά) ενώ η γυναίκα του (έμμεσα ασφαλισμένη) να φαίνεται ως ανασφάλιστη ακόμα κι αν εισαχθεί και ο ΑΜΚΑ του συζύγου της. Το καλύτερο είναι ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με την επίσκεψη των ασφαλισμένων στο ΤΣΜΕΔΕ... Αν έχει τύχει σε κανένα, βρέθηκε με κάποιο τρόπο λύση;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση