Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το e-ΔΑΠΥ ή μόνο εγώ δεν μπορώ να το ανοίξω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή καταχωρώ τις επισκέψεις όλες μαζί το βράδυ, μόλις τώρα το έλεγξα και δεν έχει (ιδιαίτερο) πρόβλημα. Πάντως αυτό το μήνα καθυστερεί αρκετά σε κάθε καταχώρηση...
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
Όλη μέρα σήμερα,ΣΑΒΒΑΤΟ,δεν "ακουγε " καθόλου η εφαρμογή e syntagografisi...,για το e dapy δεν ξέρω.
Υποθέτω εργασίες για τα νέα πρωτόκολλα..μα αυτά δεν τα είχαν έτοιμα?Αλλά λόγω εκλογών και για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος από Δευτέρα τα περνάνε στο διήμερο του Σαβ-Κυρ.Πρέπει λογικά να είναι αυτή η εξήγηση,εκτός και αν έπεσε η ιστοσελίδα από χακεριά.Επίσης ένας κωδικός 403 με dennied acess υποδηλώνει εργασίες και αναβάθμιση ήεπισκευή του λογισμικού της εφαρμογής!
Ξερει κανείς κάτι περισσότερο?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλη μέρα σήμερα,ΣΑΒΒΑΤΟ,δεν "ακουγε " καθόλου η εφαρμογή e syntagografisi...,για το e dapy δεν ξέρω.
Υποθέτω εργασίες για τα νέα πρωτόκολλα..μα αυτά δεν τα είχαν έτοιμα?Αλλά λόγω εκλογών και για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος από Δευτέρα τα περνάνε στο διήμερο του Σαβ-Κυρ.Πρέπει λογικά να είναι αυτή η εξήγηση,εκτός και αν έπεσε η ιστοσελίδα από χακεριά.Επίσης ένας κωδικός 403 με dennied acess υποδηλώνει εργασίες και αναβάθμιση ήεπισκευή του λογισμικού της εφαρμογής!
Ξερει κανείς κάτι περισσότερο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μέχρι τις 13:30 δε διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα στην έκδοση συνταγών.
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ .
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.
???
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
ΤΕΛΙΚΑ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του browser....Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό μόνο mozila στο δικό μου pc...ποτέ δεν είχα πρόβλημα...ΤΕΛΙΚΑ εγκαθιστώντας το chrome ΜΠΗΚΑ στην εφαρμογή!
Σημειωτέον ΔΕΝ αλλαξα καμμία παράμετρο ασφαλείας,αναβάθμιση κλπ..στο PC μου..
ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ παρόμοιο πρόβλημα με τον BROWSER του ΜΟΖΙLΛΑ σήμερα και χθές?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση