Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Kyroula:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγώ χρησιμοποιώ αυτή και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
theodos:
Δεν χρειάζεται ειδική συνταγή
Εγγραφή ή Είσοδος
Δημήτρης Μακρέας:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ασφαλισμένη ας παίξει με τους κανόνες του συστήματος (ας κλείσει δλδ ραντεβού κτλ.), και όλα καλά.
Επίσης, το αν θα γράψω παραπεμπτικό στην νοσηλεύτρια που ζαχαρώνω ή την χειρουργήσω κιόλας (σε περίπτωση που χρειαστεί), αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα ε ; ;D
Το θέμα μας εδώ είναι η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα που προσπαθεί να κοροϊδεψει και να παρακάμψει το σύστημα.
--- Τέλος παράθεσης ---
να υποθέσω ότι οι ειδικοί του ιατρείου μαστού κατεβαίνουν κανονικά στα εξωτερικά ιατρεία και εξαντλούν τις δυνατότητες λειτουργίας του ιατρείου και δε φροντίζουν μόνο τα πελετάκια ή το πως θα τσιμπήσουν πελατάκια..
samsok:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛόγω της αυξημένης επίπτωσης της λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο, κάποιο φαρμακείο μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια φόρμα και αν ναι, ξέρετε πού μπορώ να τη βρω?
--- Τέλος παράθεσης ---
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU
DrGuni:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛόγω της αυξημένης επίπτωσης της λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο, κάποιο φαρμακείο μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια φόρμα και αν ναι, ξέρετε πού μπορώ να τη βρω?
--- Τέλος παράθεσης ---
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU
--- Τέλος παράθεσης ---
Συναδελφε , δεν μπορεις να φανταστεις ποσα τηλεφωνα πηρα σημερα για να βρω ενα κουτι Tamiflu...Μονο που δε δωροδοκησα το φαρμακοποιο , για να τον πεισω να μου το δωσει...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση