Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (491/612) > >>

Kyroula:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

theodos:
Δεν χρειάζεται ειδική συνταγή

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ασφαλισμένη ας παίξει με τους κανόνες του συστήματος (ας κλείσει δλδ ραντεβού κτλ.), και όλα καλά.

Επίσης, το αν θα γράψω παραπεμπτικό στην νοσηλεύτρια που ζαχαρώνω ή την χειρουργήσω κιόλας (σε περίπτωση που χρειαστεί), αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα ε ;  ;D

Το θέμα μας εδώ είναι η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα που προσπαθεί να κοροϊδεψει και να παρακάμψει το σύστημα.

--- Τέλος παράθεσης ---

να υποθέσω ότι οι ειδικοί του ιατρείου μαστού κατεβαίνουν κανονικά στα εξωτερικά ιατρεία και εξαντλούν τις δυνατότητες λειτουργίας του ιατρείου και δε φροντίζουν μόνο τα πελετάκια ή το πως θα τσιμπήσουν πελατάκια..

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?

--- Τέλος παράθεσης ---
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?

--- Τέλος παράθεσης ---
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU

--- Τέλος παράθεσης ---

Συναδελφε  , δεν μπορεις να φανταστεις  ποσα  τηλεφωνα πηρα  σημερα   για να βρω ενα  κουτι  Tamiflu...Μονο  που δε  δωροδοκησα  το φαρμακοποιο  , για να τον πεισω  να μου  το δωσει...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση