Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Πετράκης Νϊκος:
Νωρίς νωρίς τα προβλήματα σήμερα. Άλλαξα και browser και μετά απο επικοινωνία με 11131, μου είπαν ότι προτείνουν να χρησιμοποιούμε Internet Explorer. Εεεεκεί να δεις γέλια!!!
Ειλικρινά, αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί. Κάτι πρέπει να κάνουν! Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν καταφέρει τόσα χρόνια να λύσουν το πρόβλημα. Προφανώς, δεν θέλουν.
eliastheod:
This could be due to the third-party server being offline, or to network problems making it unreachable. The problem is not with the WebSEAL server itself.
το τρίτο έχει το πρόβλημα (μη ρωτάτε ποιο τρίτο)
τα άλλα δυο δουλεύουνε
είναι το μην. που μου έβγαλε πριν από λίγο η καφετιέρα....
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝωρίς νωρίς τα προβλήματα σήμερα. Άλλαξα και browser και μετά απο επικοινωνία με 11131, μου είπαν ότι προτείνουν να χρησιμοποιούμε Internet Explorer. Εεεεκεί να δεις γέλια!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Νιώθω ότι είναι περιττό να σε πληροφορήσω ότι με ΙΕ είναι το ίδιο. Αλλά καταχωρώ το νέο μήνυμα που μου έβγαλε που δεν το είχα ξαναδεί:
Third-party server not responding.
The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.
Explanation
This could be due to the third-party server being offline, or to network problems making it unreachable. The problem is not with the WebSEAL server itself.
Solutions
Retry your request later, or contact the system administrator for assistance. :laugh: :laugh: :laugh:
ZArk:
Μήπως έχει να κάνει με την Τροικα?????
Και εμενα μου βγαζει το ιδιο:
Third-party server not responding.
The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.
Explanation
Solutions
Retry your request later, or contact the system administrator for assistance.
GAD2:
μα ποιό είναι το νόημα να μιλάμε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΗΔΙΚΑ?
δεν μας βοηθά σε κάτι να φωνάζουμε σε τηλεφωνητές
άρα και ποιός ο λόγος αυτοί (οι τηλεφωνητές) να πληρώνονται ......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση