Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (504/612) > >>

DrGuni:
Καλημέρα. Προσπαθώ  να συνταγογραφήσω  σε  μια ασθενή , αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

-2292 Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την επεξεργασία του ασφαλισμένου με ΑΜΚΑ....

Γνωρίζετε, μήπως, τι σημαίνει?

DrGuni:
Δυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i

Παίρνω  στην  ΗΔΙΚΑ , αλλά  δεν απαντά κανείς.  Υπάρχει  κάποια  άλλη δυνατότητα  επικοινωνίας  μαζί τους?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i

Παίρνω  στην  ΗΔΙΚΑ , αλλά  δεν απαντά κανείς.  Υπάρχει  κάποια  άλλη δυνατότητα  επικοινωνίας  μαζί τους?

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχει 2 κεφαλαία , ναι .

ΜΙΝΑ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάφερα να επικοινωνήσω και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί. Μου συνέστησε να προσπαθώ συνέχεια......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση