Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
DrGuni:
Καλημέρα. Προσπαθώ να συνταγογραφήσω σε μια ασθενή , αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα :
-2292 Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την επεξεργασία του ασφαλισμένου με ΑΜΚΑ....
Γνωρίζετε, μήπως, τι σημαίνει?
DrGuni:
Δυστυχώς, έχω σοβαρότερο πρόβλημα εδω και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα δεν αναγνωρίζει το ονομα χρήστη ή τον κωδικό , ενώ μέχρι τις 2 περίπου εμπαινα κανονικά. :
Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i
Παίρνω στην ΗΔΙΚΑ , αλλά δεν απαντά κανείς. Υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους?
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω σοβαρότερο πρόβλημα εδω και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα δεν αναγνωρίζει το ονομα χρήστη ή τον κωδικό , ενώ μέχρι τις 2 περίπου εμπαινα κανονικά. :
Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i
Παίρνω στην ΗΔΙΚΑ , αλλά δεν απαντά κανείς. Υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους?
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;
DrGuni:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω σοβαρότερο πρόβλημα εδω και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα δεν αναγνωρίζει το ονομα χρήστη ή τον κωδικό , ενώ μέχρι τις 2 περίπου εμπαινα κανονικά. :
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει 2 κεφαλαία , ναι .
ΜΙΝΑ:
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάφερα να επικοινωνήσω και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί. Μου συνέστησε να προσπαθώ συνέχεια......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση