Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, έχω σοβαρότερο πρόβλημα εδω και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα δεν αναγνωρίζει το ονομα χρήστη ή τον κωδικό , ενώ μέχρι τις 2 περίπου εμπαινα κανονικά. :
Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i
Παίρνω στην ΗΔΙΚΑ , αλλά δεν απαντά κανείς. Υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους?
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάφερα να επικοινωνήσω και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί. Μου συνέστησε να προσπαθώ συνέχεια......
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε ευχαριστώ που το ανέφερες εδώ. Πάλι καλά που υπάρχει και το φόρουμ, μια και η αφιλοτιμία της συγκεκριμένης υπηρεσίας τσακίζει κόκκαλα. Δεν αξίζουμε ούτε μια απλή ανακοίνωση από αυτούς?
Δ. Κουναλάκης:
Από το ΑΡΙ είχα διαβάσει ότι δεν δέχεται usernames με κεφαλαία. Δεν ξέρω όμως εάν το έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν μου απαντά κανένας από τους γνωστούς στο τηλέφωνο. Αν καταφέρει κανείς να μιλήσει με το helpdesk ας τους το πει ...
GAD2:
υπάρχει πλέον και η εναλλακτική για εξάμηνη συνταγή, για τετράμηνη συνταγή και πρωτόκολλο υπέρτασης εάν θέλουμε νομίζω...
DrGuni:
Τι να τα κανω? Εδω ουτε καν μ'αφηνει να μπω...
Argirios Argiriou:
Ανάρτηση συναδέλφου από το facebook σήμερα (16/03/2015 ) :
αν ληξει οκωδικος προσβασης σας σην ηλ.συ-ση , δεν μπορειτε να τον αλλαξετε απο το link " αλλαγη κωδικου προσβασης" που βρισκεται ακριβως απο κατω,αλλα απο το site της Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος, διαχειρηση λογαριασμου, διοτι το πρωτο καταργηθηκε και εκανα πολυ ωρα και πολλα τηλεφωνα για να το φτιαξω.
και ένας άλλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μολις αλλαξα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση