Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (520/612) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατήρησε κανένας αύξηση της δαπάνης ανα ασφαλισμενο;νομιζω οτι αρχισαν να προσμετρωνται και τα φαρμακα που εκτελουνται σε φαρμακεια ΕΟΠΥΥ

--- Τέλος παράθεσης ---

Επιβεβαίωση των παραπάνω:
2η από τρίμηνη συνταγή με Baraclude 1mg με τιμή 341 ευρώ και προθεσμία εκτέλεσης 8/4 - 17/4 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 16/5.
3η από την ανωτέρω τρίμηνη με προθεσμία εκτέλεσης 30/4 - 15/5 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 18/5.
Άρα "χρεώθηκα" 680 ευρώ για τον ίδιο ασθενή μέσα στον ίδιο μήνα.

1η από τρίμηνη συνταγή με δύο Humira (έκαστη 373 ευρώ) με προθεσμία εκτέλεσης 26/3 - 9/4 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 16/5!!
746 "χρέωση" από το Humira και ακόμη έπονται άλλες 2 συνταγές από την τρίμηνη. Δεν θα εκπλαγώ αν εκτελεστεί και η δεύτερη μέσα στο Μάιο!

Εκτίναξη του μέσου όρου κατά 12 ευρώ σε λίγες μέρες.
Πλάκα θα έχει να κληθώ σε απολογία για να δικαιολογήσω τα παραπάνω!

Αρχίατρος:
Αυτό με τον μέσο όρο φαρμακευτικής δαπάνης ανά ασφαλισμένο είναι ένα θέμα.

Τον έχω υπερβεί "Όριο μηνιαίας φαρμ. δαπάνης ΕΟΠΥΥ ανά ασφ/νο: 38.99€ - Τρέχουσα μηνιαία φαρμ. δαπάνη ανά ασφ/νο: 49.59€" ενώ και απ' τον λογαριασμό ενός Ειδικού Χειρουργού που γράφω συμβαίνει το ίδιο.

Την ίδια ώρα, αν με καλέσουν σε απολογία, μπορώ κάλλιστα να τον δικαιολογήσω καθώς μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που γράφονται στα πλαίσια της εργασίας μου ως νοσοκομειακού ιατρού.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατήρησε κανένας αύξηση της δαπάνης ανα ασφαλισμενο;νομιζω οτι αρχισαν να προσμετρωνται και τα φαρμακα που εκτελουνται σε φαρμακεια ΕΟΠΥΥ

--- Τέλος παράθεσης ---

Επιβεβαίωση των παραπάνω:
2η από τρίμηνη συνταγή με Baraclude 1mg με τιμή 341 ευρώ και προθεσμία εκτέλεσης 8/4 - 17/4 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 16/5.
3η από την ανωτέρω τρίμηνη με προθεσμία εκτέλεσης 30/4 - 15/5 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 18/5.
Άρα "χρεώθηκα" 680 ευρώ για τον ίδιο ασθενή μέσα στον ίδιο μήνα.

1η από τρίμηνη συνταγή με δύο Humira (έκαστη 373 ευρώ) με προθεσμία εκτέλεσης 26/3 - 9/4 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 16/5!!
746 "χρέωση" από το Humira και ακόμη έπονται άλλες 2 συνταγές από την τρίμηνη. Δεν θα εκπλαγώ αν εκτελεστεί και η δεύτερη μέσα στο Μάιο!

Εκτίναξη του μέσου όρου κατά 12 ευρώ σε λίγες μέρες.
Πλάκα θα έχει να κληθώ σε απολογία για να δικαιολογήσω τα παραπάνω!

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι εγώ πολύ θα ήθελα να βοηθήσω κάποιους ασθενείς που ταλαιπωρούνται, αλλά μου είναι αδύνατο, λόγω του πλαφόν.
Εσένα, Διαμαντή, τι σε υποχρεώνει (πέραν του ηθικού θέματος) να γράφεις αντιιικά και παράγοντες;
Και λέγοντας ηθικό θέμα: Φαντάζομαι ότι αν σε μας η ταλαιπωρία μεταφράζεται σε 200 km, κάποιες ώρες και κάποιες δεκάδες ευρώ στην καλύτερη περίπτωση, σε σας που είστε νησιωτική Ελλάδα μπορεί όλη η ιστορία να αντιστοιχεί στο πολλαπλάσιο...

iceman:
εμενα ο μεσος ορος ειναι καθε μηνα τριπλασιος απτο οριο καθοτι συνταγογραφω φαρμακα (αυξητικες ορμονες) που δινονται απο το φαρμακειο του νοσοκομειου και τα οποια εχουν παρει και εγκριση απο ειδικη επιτροπη του ΕΟΠΥΥ.
θα χαρω να κληθω σε απολογια.!!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι εγώ πολύ θα ήθελα να βοηθήσω κάποιους ασθενείς που ταλαιπωρούνται, αλλά μου είναι αδύνατο, λόγω του πλαφόν.
Εσένα, Διαμαντή, τι σε υποχρεώνει (πέραν του ηθικού θέματος) να γράφεις αντιιικά και παράγοντες;
Και λέγοντας ηθικό θέμα: Φαντάζομαι ότι αν σε μας η ταλαιπωρία μεταφράζεται σε 200 km, κάποιες ώρες και κάποιες δεκάδες ευρώ στην καλύτερη περίπτωση, σε σας που είστε νησιωτική Ελλάδα μπορεί όλη η ιστορία να αντιστοιχεί στο πολλαπλάσιο...

--- Τέλος παράθεσης ---

Μέχρι τώρα γράφω Humira εξ' αντιγραφής από πρωτόκολλο που άνοιξε ο μοναδικός ρευματολόγος του νησιού, το οποίο όμως αν θυμάμαι καλά έληγε σύντομα.
Επομένως θα πρέπει να γίνει νέο βήμα από το ρευματολόγο.
Μόνο που ο, μοναδικός επαναλαμβάνω, ρευματολόγος εξελέγη βουλευτής στις τελευταίες εκλογές και δεν ξέρω αν ασκεί ακόμη ιδιωτική ιατρική και πόσο.
Να δούμε που θα ξεκινούν/επαναλαμβάνουν ρευματολογικά πρωτόκολλα οι ασθενείς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση