Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (550/612) > >>

Argirios Argiriou:
ΗΔΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Α.Ε.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. έχει δρομολογήσει τη μετεγκατάσταση του Data Center της σε νέο κτίριο, επί της οδού Λυκούργου 10 στο κέντρο της Αθήνας, για την Παρασκευή 29/1/2016.

Οι εργασίες της μετακίνησης θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 29/1/2016 το μεσημέρι και ώρα 15:00 μέχρι την επόμενη Παρασκευή 5/2/2016. Στο πλαίσιο των εργασιών απαιτείται η απενεργοποίηση των εφαρμογών που εξυπηρετεί η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., οι οποίες θα αποκαθίστανται σταδιακά από την Τρίτη 2/2/2016 έως την Παρασκευή 5/2/2016, οπότε και προβλέπεται η πλήρης επαναλειτουργία όλων των εφαρμογών. ( Έχουν συναίσθηση ότι αρχές του κάθε μήνα είναι που οι Ιατροί και οι Φαρμακοποιοί έχουν την πιο πολύ δουλειά; )

Εντούτοις, ειδικά για τις εφαρμογές της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, ΑΜΚΑ, Ασφαλιστικής Ικανότητας, e-Ραντεβού και Εργοσήμου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς έχουν ήδη μεταφερθεί (από 25/1/2016) και λειτουργούν απρόσκοπτα από το εφεδρικό site της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ) μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί η οποιαδήποτε δυσλειτουργία, η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αυτή να αποκαθίσταται άμεσα.

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

GAD2:
κολλήσαμε πάλι..καλό μήνα
φαντάσου να μην είχαμε και αποχή από το σύστημα

ΑΡΗΣ:
Το 11131 δε λειτουργεί.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκολλήσαμε πάλι..καλό μήνα

--- Τέλος παράθεσης ---

Δουλεύω μέσω ΑΡΙ non-stop και είμαι χαρούμενος.....

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκολλήσαμε πάλι..καλό μήνα

--- Τέλος παράθεσης ---
  Καλό μήνα. Τουλάχιστο εγώ απο τις 10.οο δεν διαπιστώνω πρόβλημα. Δεν ξέρω αργότερα... Αν και δεν θέλω πολύ δουλειά σήμερα για ηθικούς λόγους....
   Τελικά δεν απέχουμε απο τη συνταγογράφηση σήμερα;

ΥΓ: 12:40   Τελικά είχα άδικο, εδώ και μια ώρα μου έχει ψιλοσπάσει τα νεύρα... σέρνεται μέχρι αηδίας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση