Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (563/611) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή ο ασθενής πρέπει να πάρει ολόκληρη την δόση του διουρητικού εφάπαξ.Οκ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κυκλοφορεί βεβαίως και το Diuren 25mg το οποίο μπορούμε να το χειριστούμε όπως θέλουμε σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα σκευάσματα.

fanisgp:
Αν ο ασθενής θέλει π.χ. να κάνει ένα ταξίδι δεν μπορούμε να δώσουμε τα φάρμακα του μήνα που δικαιούται αν δεν έχουν περάσει 30 ημέρες.Ε ρε γέλια!

md:
Αν ο ιατρος θελει να κανει ενα ταξιδι? ;D

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο σύστημα δεν αφήνει πλέον να γράψεις την αγωγή των ασθενών αν δεν έχουν περάσει 30 ημέρες απ την προηγούμενη συνταγογράφηση...!

--- Τέλος παράθεσης ---

Άρον - άρον απέσυραν τον "κόφτη" για τις συνταγές των γιατρών του ΕΟΠΥΥ...

Αυτά συμβαίνουν μόνον στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, ασφαλώς, και όλα δείχνουν ότι κάποιοι στο υπουργείο Υγείας και την ΗΔΙΚΑ έχουν βάλει στοίχημα ότι θα τρελάνουν σίγουρα και τους φαρμακοποιούς και τους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ)!
 
Με "κόφτη" στις ποσότητες των φαρμακευτικών εμβαλαγίων τα οποία συνταγογραφούν οι γιατροί στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) επεχείρησε αιφνιδιαστικά από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου η ΗΔΙΚΑ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να συγκρατήσουν την εκτροχιασμένη πλέον δημόσια εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη...
 
Δεν πέρασαν πολλές ώρες και η ΗΔΙΚΑ, προφανώς μετά από σχετική εντολή από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, απέσυρε άρον - άρον τον "κόφτη"!
 
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Για σήμερα 22/09/2016 και το τι ακριβώς θα ισχύει αναμένεται νέα διευκρινιστική εγκύκλιος μετά την κοινή συνεδρίαση των ΕΟΠΠΥ, ΗΔΙΚΑ, ΕΟΦ, ΠΦΣ και ΣΦΕΕ ;D

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο σύστημα δεν αφήνει πλέον να γράψεις την αγωγή των ασθενών αν δεν έχουν περάσει 30 ημέρες απ την προηγούμενη συνταγογράφηση...!

--- Τέλος παράθεσης ---
Άρον - άρον απέσυραν τον "κόφτη" για τις συνταγές των γιατρών του ΕΟΠΥΥ... .....
Για σήμερα 22/09/2016 και το τι ακριβώς θα ισχύει αναμένεται νέα διευκρινιστική εγκύκλιος μετά την κοινή συνεδρίαση των ΕΟΠΠΥ, ΗΔΙΚΑ, ΕΟΦ, ΠΦΣ και ΣΦΕΕ ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πάντως σήμερα σε αναγραφή 2 κυτίων σκευάσματος, όταν έβαλα λιγότερες μέρες μου έβγαλε προειδοποίηση ρωτώντας με αν θέλω να συνεχίσω στην καταχώρηση. Βάζοντας τις σωστές μέρες (30) δεν είχα βέβαια πρόβλημα. Έτσι ήταν και χθες-προχθές ή όχι (δεν έτυχε να δω τότε το μήνυμα);

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση