Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (576/612) > >>

Dermitza:
μια χαρά εμφανίζεται στην εμπορική ονομασία

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
- Με τόσο ψιλά γράμματα εκεί που είναι γραμμένο, σιγά μην το διαβάσει κανένας ακόμη κι αν μπορεί να το διαβάσει.
- Γιατί να μην αναφέρεται στα φάρμακα το Ν.3816;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Χμμμ, τώρα που ανακοινώνονται σχέδια για αυστηρότερους ελέγχους και πρόστιμα στις υπερβάσεις μέσων όρων κλπ ανακοινώνεται η επανενεργοποίηση της δίμηνης συνταγής (η οποία τεχνικά ανεβάζει το μέσο όρο αφού η φαρμακευτική δαπάνη 2 μηνών χρεώνεται σε 1 μήνα)
Εγώ σκέφτομαι πονηρά;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
    Σήμερα μου ανέφερε συνάδερφος (εκτός ΕΟΠΥΥ) ότι ενώ άνοιξε-καταχώρησε κανονικά την επίσκεψη σε παιδί, μπορούσε να καταχωρήσει (και καταχώρησε) συνταγή αλλά το e-prescription δεν τον άφηνε να γράψει παραπεμπτικό (ούτε να ανοίξει την καρτέλα - το πλήκτρο "Καταχώρηση Παραπεμπτικού" ήταν σβηστό (μη επιλέξιμο). Έκλεισε και ξανάνοιξε τον 'φυλλομετρητή' αλλά μάτια...
   Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; (σε εμένα ποτέ). Αν ξέρει κάποιος την αιτία;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος    Σήμερα μου ανέφερε συνάδερφος (εκτός ΕΟΠΥΥ) ότι ενώ άνοιξε-καταχώρησε κανονικά την επίσκεψη σε παιδί, μπορούσε να καταχωρήσει (και καταχώρησε) συνταγή αλλά το e-prescription δεν τον άφηνε να γράψει παραπεμπτικό (ούτε να ανοίξει την καρτέλα - το πλήκτρο "Καταχώρηση Παραπεμπτικού" ήταν σβηστό (μη επιλέξιμο). Έκλεισε και ξανάνοιξε τον 'φυλλομετρητή' αλλά μάτια...
   Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; (σε εμένα ποτέ). Αν ξέρει κάποιος την αιτία;

--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως ήταν ΤΥΠΕΤ (Εθνική Τράπεζα);
Εκεί μπορεί να συμβεί γιατί οι συναγές καταχωρούνται ηλεκτρονικά αλλά τα παραπεμπτικά χειρόγραφα.
(Το ΤΥΠΕΤ δεν ανήκει στον ΕΟΠΥΥ, αλλά χρησιμοποιεί το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση