Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (581/612) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μπήκε λοιπόν και η συσχέτιση των φαρμάκων με ICD 10 διαγνώσεις.
Προσωπικό πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι γενικότερο.
Προστέθηκε το κουτάκι της συσχέτισης στα δεξιά που δεν φαίνεται. Για να φανεί πρέπει να κάνω σμίκρυνση της σελίδας στο 75%* αλλά έτσι φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα στο σύνολο της σελίδας.
Καμιά ιδέα;

*Στο chrome από το 90% (που δεν φαίνεται το κουτάκι της συσχέτισης) πάει αμέσως στο 75% που όπως έγραψα είναι πολύ μικρά τα γράμματα. Υπάρχει τρόπος να πάει π.χ. στο 80% ή 85%; Δε βρήκα κάτι.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.... έτσι φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα στο σύνολο της σελίδας.
Καμιά ιδέα;....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Να αγοράσεις μεγαλύτερο μόνιτορ. Ή συνέδεσε την 32άρα τηλεόραση...  :laugh:
   Υπάρχουν και τα γυαλιά πρεσβυωπίας (στην περίπτωση αυτή μάλλον αυτοσαρκάζομαι γιατί έχω ανάλογα προβλήματα).

schumifer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπήκε λοιπόν και η συσχέτιση των φαρμάκων με ICD 10 διαγνώσεις.
Προσωπικό πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι γενικότερο.
Προστέθηκε το κουτάκι της συσχέτισης στα δεξιά που δεν φαίνεται. Για να φανεί πρέπει να κάνω σμίκρυνση της σελίδας στο 75%* αλλά έτσι φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα στο σύνολο της σελίδας.
Καμιά ιδέα;

*Στο chrome από το 90% (που δεν φαίνεται το κουτάκι της συσχέτισης) πάει αμέσως στο 75% που όπως έγραψα είναι πολύ μικρά τα γράμματα. Υπάρχει τρόπος να πάει π.χ. στο 80% ή 85%; Δε βρήκα κάτι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

DrGuni:
΄Προσπαθώ  να αλλάξω  δραστική ουσία σε θεραπευτικό πρωτόκολλο (τελευταία αλλαγή 3/8), μέσω προγραμματος συνταγογράφησης  , αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής  . Επίσης , προσπαθώ να μπω στη  σελίδα e-prescription( χωρίς το πρόγραμμα) , αλλά  δε με βάζει καν. Έχετε  καμια πρόταση?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση