Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
fanisgp:
Σωστά! !
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣωστά! !
--- Τέλος παράθεσης ---
Αλλά όμως και χειρόγραφα δέχονται, από εμάς που δεν έχουμε σύμβαση με το ΤΥΠΕΤ, μόνο συνταγές για φάρμακα. Όχι παραπεμπτικά για παρακλινικές εξετάσεις.
Σωστά;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣωστά! !
--- Τέλος παράθεσης ---
Αλλά όμως και χειρόγραφα δέχονται, από εμάς που δεν έχουμε σύμβαση με το ΤΥΠΕΤ, μόνο συνταγές για φάρμακα. Όχι παραπεμπτικά για παρακλινικές εξετάσεις.
Σωστά;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς που δεν έχουμε σύμβαση με το ΤΥΠΕΤ συνταγογραφούμε ηλεκτρονικά φάρμακα (και τα περνάμε στις άσπρες σελίδες) και αναγράφουμε χειρόγραφα τις εξετάσεις (και αναλώσιμα) στις ροζ σελίδες - για τα τελευταία δίνεται δαπάνη από τον ασφαλισμένο.
Argirios Argiriou:
Ευχαριστώ.
Argirios Argiriou:
Αντιγράφω συνομιλία στις 24/03/2018 από τον διάλογο μεταξύ συναδέλφων Γενικών Ιατρών στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - Ελεύθερο Βήμα στο facebook:
- Σε ορισμενα ΑΜΚΑ του ΤΥΠΕΤ δεν συνταγογραφουνται ουτε φαρμακα.ουτε εξετασεις..Δεν γνωριζω τον λογο..
- Μπορείτε να συνταγογραφήσετε εξετάσεις χειρόγραφα στα βιβλιάρια τους, στις ροζ σελίδες που βρίσκονται στο δεύτερο μέρος του βιβλιαρίου. Αυτό που λέτε για μερικά ΑΜΚΑ ΤΥΠΕΤ που δε δουλεύουν, το έχω παρατηρήσει κι εγώ κι άρχισε να γίνεται το 2018, ενώ το 2017 "δούλευαν" αυτά τα ΑΜΚΑ.
- Τώρα νομίζω ότι καταλαβαίνω: Γνωστός μου πρώην υπάλληλος της Εθνικής Τραπέζης ο οποίος για λόγους Υγείας αναγκάστηκε να σταματήσει από την Τράπεζα ήταν εδώ και κάποιο καιρό ανασφάλιστος έως ότου συμπληρώσει την ηλικία για να βγει στην σύνταξη.
Ο άνθρωπος αυτός, μου είπε ότι πέρυσι, όντας ανασφάλιστος (αλλά πρώην ΤΥΠΕΤ) πήγε να γράψει τα φάρμακά του στο ΠΕΔΥ και του ήταν ότι η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν τους άφηνε να ολοκληρώσουν την συνταγογράφηση. Έτσι για έναν ολόκληρο χρόνο τα αγόραζε τα φάρμακά του, μέχρι που, μετά από δική μου παρότρυνση ξαναπήγε στο ΠΕΔΥ (πριν λίγες ημέρες), όντας πάλι ανασφάλιστος, και αυτή την φορά καταφέρανε και του γράψαν τα φάρμακα.
Πιθανώς να ήταν από τους “τυχερούς” του ΤΥΠΕΤ στων οποίων το ΑΜΚΑ δεν μπορούσες να συνταγογραφήσεις ηλεκτρονικά αλλά μετά από κάποιο διάστημα χωρίς ασφάλιση το ΑΜΚΑ ξεκλείδωσε. Τι να πω...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση