Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
manospall:
γιατι να δουλεψει????οταν καθε καρεκλοκενταυρος καθεται στην καρεκλα του δεμενος!!!! ποιος θα αναζητησει ευθυνες και απο ποιον??? σε αλλη χωρα θα ειχαν κοψει κολους .στο νοτιο βαλκανισταν η ελλαδισταν απλα θα βγαλουν μια ανακοινωση που θα λεει ολα καλα !!ηταν λογω της αναβαθμισης του συστηματος.οτι ολα αυτα μπορουσαν να τα κανουν αλλες ωρες δεν περνα απο το μυαλο τους.οτι λογω του οτι αυτο το χρεπι που εφτιαξαν εχει δεκαδες προβληματα καθημερινα δεν απασχολει κανενα τους.εεεεε δεν απασχολει και εμενα αν ταλαιπωρηθει ο ασθενης διοτι και αυτος ειναι μερος του συστηματος.αυτους εβγαλε υπουργους και παρατρεχαμενους με αυτους και με αυτα τα χαλια να πορευτει.εγω παω για καφε !!!καλημερα σε ολους και χρονια πολλα
manospall:
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 10-4-2018 το πρωί παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα σε συστήματα της ΗΔΙΚΑ. Θα σας ενημερώσουμε με επόμενη ανακοίνωση για την ώρα αποκατάστασης του προβλήματος. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση
προφανως και δεν εχουν εφεδρικο συστημα διοτι θα ηταν σαν να εχουν δυο συστηματα και αυτοι οι αχρηστοι δεν μπορουν ουτε ενα!!!δημοσιουπαλληλουκλες του κερατα .υπ οψιν οτι πριν απο 15 ημερες ειχαν τα ιδια λογω αναβαθμισης.
Πετράκης Νϊκος:
Μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. Το πρωί ήρθε ασθενής για να γράψω τέσσερα φάρμακα. 1 για ΑΥ, 1 για Οστεοπόρωση και 2 για ΣΔ. Όταν γράφτηκαν τα 3, όταν πάτησα αντιγραφή συνταγής μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το πρωτόκολλο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και αναγκάστηκα να ξαναξεκινήσω νέα καταχώρηση συνταγής και πάλι να περάσω τα ICD.
Σε δοκιμή που έκανα μετά με φάρμακο που δεν απαιτεί πρωτόκολλο, μου έβγαλε το μήνυμα των στόχων των γεννοσήμων και δεν μου επέτρεπε πάλι την αντιγραφή της συνταγής.
Μίλησα το μεσημέρι με ΗΔΙΚΑ και δεν μου ανέφεραν κάτι. Ωστόσο το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει και το τηλεφωνικό κέντρο είναι μέχρι τις 17:00. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον;
Υ.Γ: Ανεβάζω δύο εικόνες με τα μηνύματα που μου έβγαλε.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν κατάλαβα καλά, πατάς "Αντιγραφή συνταγής" για να περαστούν ξανά οι κωδικοί ICD 10 για λόγους οικονομίας χρόνου;
Και δε δουλεύει αυτό το "κόλπο" από σήμερα;
Σήμερα διάβαζα ότι άρχισε να λειτουργεί το κουμπί "Αντιγραφή συνταγή ΜΕ θεραπείες" (αυτό που ήταν απενεργοποιημένο εδώ και χρόνια). Μήπως έχει κάποια σχέση μ' αυτό και μπερδεύεται το σύστημα;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα διάβαζα ότι άρχισε να λειτουργεί το κουμπί "Αντιγραφή συνταγή ΜΕ θεραπείες" (αυτό που ήταν απενεργοποιημένο εδώ και χρόνια). Μήπως έχει κάποια σχέση μ' αυτό και μπερδεύεται το σύστημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς... Η λειτουργία είναι εφικτή μόνο αν τα φάρμακα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αντιστοιχούν σε ενεργό πρωτόκολλο. Επίσης δεν είναι δυνατή (προς το παρόν, τουλάχιστον) η αλλαγή της διάρκειας της συνταγής.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση