Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (592/612) > >>

Γ.Κτιστάκης:
Φαντάζομε φυσικά για αυτούς δεν ισχύουν ούτε τα πρωτόκολλα!!! ;) ;)

DrGuni:
Προσπαθώ να συνταγογραφήσω  synjardi   σε  ασθενή που το ελάμβανε ήδη , αλλά  δε μου το επιτρέπει  , με την ανάδυση  μηνύματος  <<Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα Hdika Κωδικός Σφάλματος 985: Το φάρμακο μπορεί να συνταγογρφηθεί μόνο από το θεραπευτικό πρωτόκολλο. Barcode:2803117104054>>, μολονότι έχω ανοίξει κανονικά πρωτόκολλο .
Ξέρετε τί σημαίνει αυτός ο κωδικός;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσπαθώ να συνταγογραφήσω  synjardi   σε  ασθενή που το ελάμβανε ήδη , αλλά  δε μου το επιτρέπει  , με την ανάδυση  μηνύματος  <<Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα Hdika Κωδικός Σφάλματος 985: Το φάρμακο μπορεί να συνταγογρφηθεί μόνο από το θεραπευτικό πρωτόκολλο. Barcode:2803117104054>>, μολονότι έχω ανοίξει κανονικά πρωτόκολλο .

--- Τέλος παράθεσης ---
Το πρωτόκολλο που έχετε ανοίξει συμπεριλαμβάνει το συνδυασμό εμπαγλιφλοζίνης/μετφορμίνης;
Συγγνώμη για την απλοϊκή ερώτηση.

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσπαθώ να συνταγογραφήσω  synjardi   σε  ασθενή που το ελάμβανε ήδη , αλλά  δε μου το επιτρέπει  , με την ανάδυση  μηνύματος  <<Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα Hdika Κωδικός Σφάλματος 985: Το φάρμακο μπορεί να συνταγογρφηθεί μόνο από το θεραπευτικό πρωτόκολλο. Barcode:2803117104054>>, μολονότι έχω ανοίξει κανονικά πρωτόκολλο .

--- Τέλος παράθεσης ---
Το πρωτόκολλο που έχετε ανοίξει συμπεριλαμβάνει το συνδυασμό εμπαγλιφλοζίνης/μετφορμίνης;
Συγγνώμη για την απλοϊκή ερώτηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καθόλου απλοϊκή  , ειδικά  όταν αφορά  την ΗΔΙΚΑ . Ναι.
  Το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε και  για άλλον ασθενή την Παρασκευή  κατά την προσπάθεια συνταγογράφησης  μετφορμίνης.

Argirios Argiriou:
Πάω να συνταγογραφήσω Xultophy και το πρωτόκολλο, μου ζητάει κωδικό barcode. Ξέρει κανείς τι εννοεί;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση