Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (65/611) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
ενω αμα χορηγει το φθηνοτερο θα ειναι ιατρικη τυπου Μαδαγασκαρης............εξαθλιωση

EzeΤΡΟΛ:
χειρότερα ακόμη ...στη μαδαγασκάρη οι άνθρωποι δεν πληρώνουν φόρο για το σπίτι που μένουν

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος* Ο Λουράντος εξαρχής είχε ταχθεί υπέρ της δραστικής, σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία των φμφ. Όμως ο Λουράντος εννοούσε να έχει την ευχέρεια να πλασάρει τα ακριβότερα εμπορικά σκευάσματα για κάθε δραστική και τώρα με την πρόβλεψη να δίνει υποχρεωτικά ένα από τα 2-3 φθηνότερα ...βλέπει να του χαλάει η σούπα! ;D  :D  :D

--- Τέλος παράθεσης ---
Tώρα λοιπόν που τα σκευάσματα οδεύουν προς μπαγκλαντεσοποίηση, καλό θα ήταν να υπάρχει συνευθύνη του φμφ για το τι χορηγείται στα πλαίσια της σύμβασης με τα ταμεία. Δε θα μας χάλαγε η προαιρετική δραστική, λοιπόν!

Σ.Σ. Δεν είμαι ο Λοβέρδος.

Gateopener:
Αποφαση των ιταλικων δικαστηριων αφορα την υποχρεωση/δυνατοτητα συνταγογραφισης φαρμακευτικης/δραστικης ουσιας απ τον ιατρο και οχι του σκευασματος, και την αλλαγης του σκευασματος απ τον φαρμακοποιό. Η περιφερεια της Απουλιας (Puglia, στην Ιταλια ειναι οι περιφερειες υπευθυνες για την υγεια) που  με νομο/εγκυκλιο θελησε να υποχρεωνει τους ιατρους να γραφουν δραστικη ουσια και οχι σκευασμα, ή και τους φαρμακοποιους να μπορουν να αλλαζουν το σκευασμα βαση φαρμακευτικης ουσιας, εχασε την δικη καθοτι το δικαστηριο θεωρησε πως η κοινοτικη οδηγια του 1989 (Ε.Ε) ερχεται σε αντιθεση με την παραπανω πραξη, κι οτι δραστικη ουσια και φαρμακευτικο σκευασμα (principio attivo-specialita) εχουν διαφορετικα αποτελεσματα στον ασθενη.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση