Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (159/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
To e-syntagografisi.gr γράφει στις ανακοινώσεις ("για τον ΟΑΕΕ") του:

14-05-2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί χρήστες της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (Η/Σ),

Σας ενημερώνουμε ότι για την αντιμετώπιση των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων τα οποία παρουσιάστηκαν στο σύστημα της Η/Σ (λόγω και της αύξησης του φορτίου από την όλο και μεγαλύτερη εισαγωγή νέων χρηστών), η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. ανέπτυξε και εγκατέστησε τη διαδικτυακή εφαρμογή της Η/Σ σε νέα πλατφόρμα.

Η νέα διαδικτυακή εφαρμογή τίθεται σε κανονική λειτουργία από σήμερα 14/05/2012.

Αγαπητέ/ή, πριν την εισαγωγή σου στο σύστημα θα πρέπει να διαβάσεις αυτό το κείμενο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στη χρήση της εφαρμογής Η/Σ.

Μάλιστα υπόσχεται την αντιγραφή συνταγής, την κατάργηαση επιλογής ταμείου, κλπ. Όμως μέχρι τώρα το link δεξιά δεν λειτουργεί.

Fuentes:
Με γεια το καινούργιο σύστημα...

Ειρωνεύομαι βέβαια, διότι από το πρωί δεν έχω καταφέρει να γράψω ΟΥΤΕ ΜΙΑ συνταγή... Είτε κολλάει είτε μου βγάζει Proxy Error κτλ

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν είσαι ο μόνος.
Καλορίζικο!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αφού κάνω σύνδεση (όταν καταφέρω να κάνω φυσικά) βγαίνει ένα παράθυρο "Επιλογή μονάδας συνταγογράφησης"
Στο drop menu στις επιλογές δεν υπάρχει τίποτα.
Όταν διαλέξω "Εισαγωγή νέας" μου ανοίγει drop menu με επιλογές π.χ. Ιδιωτικό ιατρείο, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου,Κ.Υ., Π.Ι. όμως πριν προλάβω να κάνω επιλογή βγαίνει το μήνυμα "Αποτυχία σύνδεσης στο server (status:502)"
Με Mozilla (αν έχει κάποια σημασία)

Απορία: Το μήνυμα που υπάρχει για αλλαγή του κωδικού, στη σελίδα που βάζουμε τους κωδικούς για τη σύνδεση, είναι το "παλιό" ή θέλουν νέα αλλαγή κωδικού μαζί με την "αναβάθμιση";

Fuentes:
Κατάφερα και έκανα 1 (μια) συνταγογράφηση μέχρι τώρα!!!!

Οι υπόλοιπες χειρόγραφα.....

Ντροπή ρε παιδιά....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση