Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ιορδάνης Καπάνταης:
"Αδυναμία εκτύπωσης λόγω φόρτου του συστήματος. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα."
Αυτό ειναι το μήνυμα που εμφανίζεται συνεχώς μετα από την τελευταία ηλεκτρονικη συνταγή που καταχώρησα πριν μισή ώρα >:(
Βέβαια σε σχέση με χθες,που ναι μεν δε τύπωνε τη συνταγή,αλλα ουτε και εβγαζε αυτο το μήνυμα (παρα μόνο καποια "ακυρα" παραθυρα περί καποιων σφαλμάτων στα αγγλικά),μάλλον θα πρέπει να είμαι κι ευχαριστημένος... ???
schumifer:
Παίδες ας κρατήσουμε υπόψην ότι η πλατφόρμα έχει επίσημη ημερομηνία έναρξης 21/5. Μπορεί να παίζουν συνέχεια με αλλαγές στον κώδικα και να ρυθμίζουν θέματα. Αν λοιπόν το σηκώνουν και το κατεβάζουν συνέχεια, μπορεί να δημιουργούνται αυτές οι δυσλειτουργίες που παρατηρούμε.
Σε ό,τι αφορά την αντιγραφή, η γκριζαρισμένη επιλογή μπορεί να έχει και μια λογική: εγώ τουλάστιχον τη δοκίμασα σε πρόσφατη συνταγή. Μπορεί να έχει τεθεί δικλίδα να μην επιτρέπεται η επιλογή για συνταγή πρόσφατη (κάτω του μηνός)
Νίκος Κιοσές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ό,τι αφορά την αντιγραφή, η γκριζαρισμένη επιλογή μπορεί να έχει και μια λογική: εγώ τουλάστιχον τη δοκίμασα σε πρόσφατη συνταγή. Μπορεί να έχει τεθεί δικλίδα να μην επιτρέπεται η επιλογή για συνταγή πρόσφατη (κάτω του μηνός)
--- Τέλος παράθεσης ---
Εάν είναι θέμα δικλίδας γιατί μου επιτρέπει να γράψω τι συνταγή από την αρχή και δεν μας ενημερώνει ότι ο ασθενής έχει συνταγογραφήσει την χχ / του μήνα.
EzeΤΡΟΛ:
Για να μη ξεχνιόμαστε: Από την 1η Ιουνίου τίθεται αυτόματα σε ισχύ ο Νόμος του Κράτους που προβλέπει την ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογή της ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
Ο υπηρεσιακός ΥΥΚΑ κ. Κίττας ξεκαθαρίζει ότι θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να ανακατευτεί: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: Έγινε ορμητικός χείμαρρος που στο διάβα του σαρώνει τα μικρο- και μεγαλο- συμφέροντα ενός ζοφερού παρελθόντος που ούτε θέλουμε να θυμόμαστε.
Ξυδάκι επομένως στους θιασώτες της εμπορικής συνταγογράφησης και καλημέρα στη νέα συνταγογραφική πραγματικότητα που ανατέλλει την Παρασκευή 1 Ιουνίου, 9 εργάσιμες ημέρες από σήμερα.
Νίκος Κιοσές:
Επίσημη έναρξη της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και τίποτα δεν δουλεύει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση