Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
schumifer:
Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις την αντιγραφή σε παλαιότερη του μηνός συνταγή?
Δημήτρης Μακρέας:
Ναι. Δοκίμασα να αντιγράψω από την πρώτη τρίμηνης , δηλαδή από Φλεβάρη, αλλά είναι απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω αν έπαιζε κάποιο ρόλο η τελευταία εκτέλεση . Θα το δω.
Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔοκίμασες να χρησιμοποιήσεις την αντιγραφή σε παλαιότερη του μηνός συνταγή?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ούτε σε νέες ούτε σε παλιές υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής αγωγής.
Εγώ επειδή έκανα χρήση του ICD10 με την προηγούμενη εφαρμογή , κάνω συχνά χρήση της αντιγραφής όπου καταχωρούνται οι διαγνώσεις, για να μην κάθομαι να τις ψάχνω με τον ηλίθιο τρόπο που τις έχουν τώρα. Έτσι και αλλιώς στους περισσότερους πρέπει να το κάνω (αναζήτηση ιστορικού φαρμάκων) γιατί οι περισσότεροι συνάδελφοι δεν συμπληρώνουν στο βιβλιάριο ότι έχουν κάνει συνταγογραφία
Δ. Κουναλάκης:
Είναι προς δημόσια διαβούλευση και είναι η προκήρυξη για το σύστημα διαχείρισης και πληρωμής των συνταγών αλλά αξίζει να το διαβάσει κανείς για να δει τι γίνεται και τι έρχεται. Περιλαμβάνει και το scan των χειρόγραφων συνταγών. Για όσους έχουν διάθεση και ασχολούνται με τις διαμάχες των φαρμακοποιών, σας λέω ότι η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν είναι μέσα στο έργο, αλλά ήδη δέχεται δεδομένα από την ΗΔΙΚΑ.
Επίσης, είναι ορατή επιπλέον η ατιμωρησία του παρελθόντος. Όποιοι συνάδελφοι αυτοσχεδίασαν μέχρι το 10/11 μέσω της Ηλ. Συνταγογράφησης, μάλλον κανείς δεν θα το ψάξει ούτε στο μέλλον.
Δείτε το επισυναπτόμενο:
carlita:
Τελικα θα ισχυσει απο 1η Ιουνιου το μετρο για τις χειρογραφες?
Πηγαινω σε χωρια τα οποια δεν εχουν ιντερνετ (εχω ζητησει απο συγγενικο μου προσωπο που δουλευει στον ΟΤΕ της περιοχης να "σπρωξει" την κατασταση-ποσο ελληνικο ειναι ολο αυτο :laugh:) και απο το νοσοκομειο ουτε φωνη, ουτε ακροαση για υπολογιστη και εκτυπωτες.
Προσωπικα στο συγκεκριμενο θεμα θα δεχομουν ακομη μια κωλοτουμπα ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση