Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (174/612) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Φμφ μου έστειλε πίσω ασφαλισμένη στην οποία είχα γράψει χειρόγραφη συνταγή με δραστική ουσία, "για να τη διορθώσω", λέει.

Πόσο νόμιμο είναι αυτό; Ποιός ευθύνεται για την ταλαιπωρία της ασφαλισμένης; Ως πότε θα μπορεί ο καθένας να λέει και να κάνει ό,τι του καπνίσει σε αυτή τη χώρα;  ??? >:(

Υ.Γ.: Να προσθέσω, βέβαια, ότι ο εν λόγω φμφ είναι ο μοναδικός που μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα.

Περιθωριακός:
Πριν απο 2 βδομαδες, φμφ εστειλε πισω ''για διορθωση'' χειρ. συνταγη με αζιθρομυκινη. Ο ασθενης εκανε 15+15km. Παιρνω τηλ και η φμφ μου λεει οτι ειναι υποχρεωτικη η συνταγογραφηση εμπορ. ονομασιας! Της λεω οτι εδω και 2 μηνες πρωτη φορα το ακουω αυτο και υποσχεται να μου στειλει την εγκυκλιο (δεν ηξερε αλλα στοιχεια, ουτε φυσικα εστειλε τιποτα). Μετα μου εξηγει οτι σε περιπτωση δραστικης ουσιας αυτη ειναι υποχρεωμενη να επιλεξει το φθηνοτερο σκευασμα που εχει. Στην ερωτηση μου γιατι δεν το εκανε με αυτον τον ασθενη χασκογελαει φιλικα και μου λεει ''αχ, αστα γιατρε, τι τραβαμε..'' ???

EzeΤΡΟΛ:
Ο Νόμος 4052 που προβλέπει την καθολική εφαρμογή της δραστικής ουσίας από 1/6/2012 (Άρθρ. 21 παρ. 5β)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜάλλον ζητάνε αλλαγή κωδικού σε όλους!
Έχεις κάποια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; (π.χ. θέμα ασφάλειας; )

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι ζητάνε σε όλους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό γίνεται για να αλλάζει ο κωδικός και να μειώνεται η πιθανότητα υποκλοπής όταν χρησιμοποιείται κάθε φορά και άλλο μηχάνημα. Αν χρησιμοποιείται μόνιμα το ίδιο μηχάνημα δεν υπάρχει λόγος.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σήμερα που κολλάει το e-syntagografisi ποιός φταίει;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση