Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (181/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Το πόσο τα λαμόγια κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται και από το πως δίνονται τα βραβεία....
Δείτε το επισυναπτόμενο δελτίο τύπου της ΗΔΙΚΑ που αφορά βραβείο που απέσπασε το e-syntagografisi.gr με τα εξής κριτήρια:
"Στόχος των βραβείων αυτών είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών επιχειρηματικής Πληροφορικής, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στρατηγικών απαιτήσεων, βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των επιχειρήσεων και οργανισμών, προωθούν την καινοτομία και αναδεικνύουν τη συνεισφορά του κλάδου στην εθνική οικονομία και κοινωνία."
Με ένα σύστημα που έχει μύρια προβλήματα, που ότι διορθώνεται, διορθώνεται με ρυθμούς χελώνας, βασισμένο σε γλώσσα προγραμματισμού που δεν κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά αυτή έχει αγοράσει και έχει διαθέσιμη η ΗΔΙΚΑ και οι σύντροφοι της πληροφορικής του δίνουν βραβείο γιατί σε ώρες αιχμής προάγει την παραγωγικότητα κάνοντας 20 λεπτά να γράψεις μια συνταγή......

Gatekeeper:
Μήπως γνωρίζει κάποιο από τα εκλεκτά μέλη του Φορουμ πόσοι ιατροι εχουν πιστοποιηθεί στο esyntagografisi?

ΑΡΗΣ:
Το 80% των γιατρών σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως γνωρίζει κάποιο από τα εκλεκτά μέλη του Φορουμ πόσοι ιατροι εχουν πιστοποιηθεί στο esyntagografisi?

--- Τέλος παράθεσης ---

Σύμφωνα με την χθεσινή ομιλία του κ. Σφυρόερα στην ημερίδα του HL7 Hellas: 38000 γιατροί

Μαρία Χόρτη:
Εχω γράψει άπειρες ηλεκτρονικές συνταγές σε ένα σωρο ασφαλισμένους.

Σήμερα το σύστημα αρνείται πεισματικά να μου καταχωρησει ηλεκτρονική συνταγή σε 1 ασφαλισμένη με tevanate, lepur, zurcazol και μου βγαζει το εξής μήνυμα λάθους:

ORA-20115: Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση της συνταγής. ORA-06512: at "EPRESA.PRES_INS_UPD_TR", line 161 ORA-04088: error during execution of trigger 'EPRESA.PRES_INS_UPD_TR' ORA-06512: at line 1

Καμμία ιδέα; Εχω γράψει πάνω απο 10 φορές τη συνταγή βγάζοντας και προσθέτοντας όλους τους συνδυασμούς των φαρμάκων και των διαγνωσεων, βάζοντας ειτε διάγνωση με ICD10 είτε με ελεύθερο κείμενο, κάνοντας log in/log out και ξανα απο την αρχή, προσπαθωντας να αντιγράψω απο παλαιότερη ίδια συνταγη ή καταχωρώντας εκ νέου... τιποτα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση