Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σε αντίθεση με τις γνωστές 10 κατηγορίες σε όλα τα υπόλοιπα δεν σου βγάζει το ποσό που αντιστοιχεί ενώ γράφεις το φάρμακο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εχεις δικιο!
Σε πολλες συνταγες απο χθες μου εβγαζε το προστιμο πρωτοτυπου αφου εκτυπωνα τη συνταγη.
Πχ σε PLAVIX-ISCOVER μου εβγαζε επιβαρυνση ασφαλισμενου 6 ευρω.Καποιοι μου ζητησαν να τα αλλάξω.Αντε ματαξαναγραψε τη συνταγη απο την αρχη και να ακυρωνεις την προηγουμενη...Μισοδουλειες...
Fuentes:
H παρούσα κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί των πολυεθνικών γενοσήμων, αλλά και πάλι είναι καλύτερη από την αναγραφή μόνο δραστικής και ο φαρμακοποιός να επιλέγει τι θα δώσει...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠχ σε PLAVIX-ISCOVER μου εβγαζε επιβαρυνση ασφαλισμενου 6 ευρω.Καποιοι μου ζητησαν να τα αλλάξω.Αντε ματαξαναγραψε τη συνταγη απο την αρχη και να ακυρωνεις την προηγουμενη...Μισοδουλειες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ δεν κάνω καμία νύξη στους ασφαλισμένους για το πρόστιμο που τους περιμένει: Παραχωρώ την τιμή στον φμφ.
Πολλοί βαριούνται να επιστρέψουν για να τα αλλάξουν με γενόσημα και όταν το κάνουν, τους προειδοποιώ ότι πρόκειται για επικίνδυνα "πεθανόσημα" (κατά Κ. Χαρδαβέλα) από την κοιλάδα του Peshawar και αλλάζουν γνώμη (κι εγώ γλιτώνω την έκδοση νέας συνταγής). ;D
gas_fmy:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςH παρούσα κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί των πολυεθνικών γενοσήμων, αλλά και πάλι είναι καλύτερη από την αναγραφή μόνο δραστικής και ο φαρμακοποιός να επιλέγει τι θα δώσει...
--- Τέλος παράθεσης ---
επαναλαμβανω
Θα πρέπει να καταλάβετε,ότι μετά την υπογραφή της συνταγής άλλος είναι υπεύθυνος για την χορήγηση του φαρμακευτικού σκευάσματος που εσείς επιλέγετε και ο ασθενής είναι υπεύθυνος,όπως επιλέγει τον γιατρό του έτσι να επιλέξει τον φαρμακοποιό του στον οποίο και έχει εμπιστοσύνη.
Harper:
Μαζι σου @Διακομιστη!
Ομολογω επισης πως υπάρχουν και στιγμες που πολλοι ασφαλισμενοι με βιδωνουν ειτε με την ανοησια τους ειτε με την πονηρια τους ειτε με την ανυπομονησια τους ειτε...ειτε...ειτε...
Αλλά απο την άλλη σκεφτομαι πως και 6 ευρω σε μια πετσοκομμενη συνταξη του ΟΓΑ ειναι μάλλον υπολογισιμα...
Υπηρετουμε δυστυχως ενα μπουρδ...συστημα ,αναρχο και ανθρωποφαγο που μας κανει συχνα να βλεπουμε τους απεναντι μας σαν εχθρους...
Σορρυ αν ακουγεται ως αγνος λαικισμος ....δε το παιζω η φωνη της ηθικης εδω μεσα....απλα δε θα επρεπε να ειναι ετσι.
Αλλά δυστυχως ειναι συνηθως...ετσι!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση