Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (208/438) > >>

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά είμαι υπέρ της συνταγογράφησης ουσίας. Έτσι δε με πειράζει να δοθεί π.χ. zithroxyn 500 tb 1x1x3 αντί για zithromax 250 tb 2x1x3.

--- Τέλος παράθεσης ---

"ΑΓΑΛΜΑ 1,70 18χρονη, αγαλματένια Ελληνίδα, εχέμυθη, ξανθιά, γαλανομάτα, πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα ;), θα σε συναρπάσει αν τη γνωρίσεις."
Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα να της τηλεφωνήσω. Μπορεί η "δραστική" ουσία να μοιάζει ιδανική αλλά τα "έκδοχα" και η φαρμακο"δυναμική/κινητική" να την καταστρέφουν.

Πολύ περισσότερο, λοιπόν, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο με κάποιο φάρμακο και την υγεία του ασθενή.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Denominator:
Πάντως στο θέμα της συνταγογράφησης δραστικής δεν αποτελώ την εξαίρεση αλλά μάλλον τον κανόνα:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως στο θέμα της συνταγογράφησης δραστικής δεν αποτελώ την εξαίρεση αλλά μάλλον τον κανόνα:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Βασίλη καλημέρα.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι με το σχόλιο που έγραψα δεν ήθελα να πω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ούτε ποια είναι η μειοψηφία και ποια η πλειοψηφία. Έγραψα μόνο την άποψή μου και την επιχειρηματολόγησα με λίγο πιο διασκεδαστικό και παραστατικό τρόπο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω, ούτε να σε κρίνω. Ίσα ίσα, θεωρώ ότι είσαι πολύ ειλικρινής και σταθερός και εκφράζεις άφοβα και ΕΠΩΝΥΜΑ τις απόψεις σου. Το ότι έχουμε διαφορετική γνώμη επάνω σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι σε στιγματίζω ή σε θεωρώ μειοψηφία. Άλλωστε, γνωρίζεις πολύ καλά, ότι το σωστό δεν κρύβεται πάντα στην πλειοψηφία. Μπορεί να το έχει και η μία και μοναδική άποψη, όπως μπορεί να μην το έχει ούτε η πλειοψηφία ούτε η μειοψηφία αλλά κάποια τρίτη γνώμη που μας διαφεύγει.

Τέλος πάντων, εγώ σου στέλνω την καλημέρα μου και, αν θεωρείς ότι σε έθιξα ζητάω συγγνώμη.  

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
με τη δραστικη ουσια θα κανετε περικοπες εξοδων

γιατι δεν ψαχνετε τις κλινικες που χρεωνουν τα ταμεια εκ-ρια γιουρο????????

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε τη δραστικη ουσια θα κανετε περικοπες εξοδων

γιατι δεν ψαχνετε τις κλινικες που χρεωνουν τα ταμεια εκ-ρια γιουρο????????

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστή η παρατήρηση σου, αν και το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όποιος και αν έκανε τον "μεσάζοντα", είτε ο φαρμακοποιός είτε ο φαρμακευτικός αντιπρόσωπος είτε ο υπάλληλος του ταμείου είτε ο οποιοσδήποτε, την τελική ευθύνη την φέρει αυτός που υπογράφει. Και οι υπογραφές ήταν ιατρικές 100%, δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση