Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
ΑΡΗΣ:
Οι δημοκρατίες σέβονται και τις μειοψηφίες που τα καθεστώτα ονομάζουν ολιγαρχίες.
Επίσης ο ντροπή αναφέρεται στη σύγκριση των εστιατόρων που πουλούν καφέ κλπ με κλάδους που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικών αγαθών.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι δημοκρατίες σέβονται και τις μειοψηφίες που τα καθεστώτα ονομάζουν ολιγαρχίες.
Επίσης ο ντροπή αναφέρεται στη σύγκριση των εστιατόρων που πουλούν καφέ κλπ με κλάδους που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικών αγαθών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν υπονοείτε τον κ. Ραγκούση, να υπενθυμίσω ότι δεν έχει λόγο να μην αποδίδει τιμή στους εστιάτορες, αφού υπήρξε και ο ίδιος ιδιοκτήτης φαστφουντάδικου.
Απο κεί και πέρα, πώς οφείλουν να αντιμετωπίζουν οι μειοψηφίες μια δημοκρατία; Και για ποιό λόγο η κομματοκρατία που έχουμε στην Ελλάδα (αντί δημοκρατίας), υπηρετεί επιλεκτικά την ελίτ των ισχυρών αλλά όχι άλλες μειοψηφίες, όπως τους 681 αδιόριστους επιμελητές του ΕΣΥ; ???
Αφήστε που ο διαχωρισμός που επιχειρείτε ανάμεσα στην ιατρική και τους άλλους επαγγελματίες, είναι διαποτισμένος από ένα νοσηρό πνεύμα αυτάρεσκου ελιτισμού - ευτυχώς οι νεότερες γενιές δεν μεγαλώσαμε με τέτοιες αντιλήψεις.
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Η εξυπηρέτηση του κόσμου έχει ευθεία σχέση με την εκτέλεση της συνταγογραφίας. Σε ώρες που δεν υπάρχει συνταγογραφία, για ποια εξυπηρέτηση μιλάμε, για την κρεμούλα η το προφυλακτικό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, είναι και όλα τα ΜΗΣΥΦΑ, για τα οποία επιμένετε να διατηρείτε την αποκλειστικότητα.
Και ειδικά για τα βρεφικά γάλατα υπάρχει ανάγκη να τα βρίσκει κανείς χωρίς να τρέχει μέχρι τη ...Λαμία στα τριήμερα της Καθ. Δευτέρας, Αγ. Πνεύματος, Δεκαπενταύγουστο κ.λπ. όταν τα φαρμακεία είναι κλειστά (αφού επιμένετε να διατηρείτε κι εδώ το μονοπώλιο). Το Σάββατο πρωί ανοιχτά, εξυπηρετεί το κοινό ιδιαίτερα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ειδικά τα βρεφικά γάλατα, ως γνωστόν, έχουν "παραδοθεί" στα super markets. Μετά βαρύγδουπων δηλώσεων περί 20% μείωσης τιμών.
Βέβαια, μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ράφια... Και φυσικά ούτε λόγος γιατί η χονδρική τιμή τους είναι υψηλότερη από τη λιανική άλλων χωρών.
Μια απλή αύξηση εφημερευόντων είναι η απάντηση σε αυτά που γράφεις.
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε γραπτή του δήλωση, ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια απόφαση που βάζει το συμφέρον 12.000 επαγγελματιών πάνω από το συμφέρον 11.000.000 Ελλήνων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν μπορεί να μας εξηγήσει πως ακριβώς το ωράριο 12000 επαγγελματιών επηρεάζει το συμφέρον 11 εκ Ελλήνων...
40 ώρες δεν δουλεύουν τα εμπορικά καταστήματα στη χώρα μας; 40 ώρες (χώρια οι εφημερίες) δουλεύουν και τα φαρμακεία.
Δεν χρωστάνε ώρες σε κανένα.
Απεναντίας, μιας και ομιλεί ο κύριος για το συμφέρον των Ελλήνων, έχω να του αντιπροτείνω:
- Επέκταση/Απελευθέρωση του ωραρίου των δημόσιων υπηρεσιών, ΙΚΑ, εφορία, ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, που σου βγαίνει η γλώσσα να τους προλάβεις χάνοντας και το μεροκάματο.
- Επέκταση του ωραρίου των τραπεζών
- Απελευθέρωση του ωραρίου όλων των εμπορικών καταστημάτων (όπως Ιταλία μεριά), δεν βλέπω γιατί όχι με τη λογική του
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
μα τα μετρα δεν λαμβανοντε για το καλο των ελληνων αλλα του κεφαλαιου
πρεπει να γινουμε Βουλγαρια
οποιος το δεχεται ας υποκυψει ........................
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση