Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
EzeΤΡΟΛ:
Μήπως εννοεί Βορειοκορεατικά;
Αλλιώς ..τί στο καλό; Νομίζει κανείς ότι η Ελλάδα είναι ισχυρότερη/πιο προηγμένη//πιο οργανωμένη/πιο παραγωγική χώρα από τη Ν. Κορέα;
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
εγω η εσυ??????????
μα ειναι δυνατον να μου λες να γραφω δραστικη ουσια και στο φαρμακειο να χορηγουν το φθηνοτερο???????????
οι Ελληνες ειναι σε γαλερα και δεν το γνωριζω?????????????
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεγω η εσυ??????????
μα ειναι δυνατον να μου λες να γραφω δραστικη ουσια και στο φαρμακειο να χορηγουν το φθηνοτερο???????????
οι Ελληνες ειναι σε γαλερα και δεν το γνωριζω?????????????
--- Τέλος παράθεσης ---
«Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων»
Μετά μη κλέγεσε ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει να σε πλιρόσει
tasath:
Είναι γνωστή η εικόνα: ακριβώς όπως έρχονται στο φαρμακείο Αλβανοί, Βούλγαροι και Γωργιανοί και αγοράζουν τα εδώ σκευάσματα γιατί τα εκεί είναι ...μούφα.
Όταν τελειώνουν τα χρήματα, στο Ελλάντα προτιμούν να τα διαλύσουν όλα, παρά να απομακρύνουν τους χιλιάδες κηφήνες που παρασιτούν στο κράτος.
Έτσι π.χ. φτάσαμε στο 1εκ άνεργους από τον ιδιωτικό τομέα, όσο οι λοιποί συζητούσαν για εφεδρείες και κουραφέξαλα...
Πάρτε το χαμπάρι: όσο δεν μικραίνει το κράτος (σε πλήθος εργαζομένων, σε αμοιβές, σε συμμετοχή στην οικονομία, σε νοοτροπία, σε γραφειοκρατία, σε όλα!), τόσο θα "αδυνατίζουμε".
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
λεφτα υπαρχουν φιλτατε
οχι ομως για τον Ελληνικο λαο
ουτως η αλλως τα ταμεια δεν πληρωνουν
θα παραμεινω Ελληνας ομως δεν δεχομαι τον Λοβερδο που εξαθλιωνει τον ελληνικο λαο
δεν μπορω να γραφω ουσια και ο ασθενης μου να παιρνει χρυσοσκονη απο το πακισταν
ας κανει περικοπες απο αλλου
δεν ειμαι γιατρος του Αουσβιτς
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση