Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (283/438) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη εμπάθεια είναι απεριόριστη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, ο ακραία εμπαθής φτάνει να ζητά και τη φυσική εξόντωση του θύματός του. Όπως κάνετε εσείς απέναντι στους φχφ.

trojy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη εμπάθεια είναι απεριόριστη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, ο ακραία εμπαθής φτάνει να ζητά και τη φυσική εξόντωση του θύματός του. Όπως κάνετε εσείς απέναντι στους φχφ.

--- Τέλος παράθεσης ---
"divide et impera" (aka διαίρει και βασίλευε). Για τις ανάγκες του forum μπορεί να βολεύει η προβολή διχασμού, τα τσιτάτα σχόλια, οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες.

Τόσο εγώ όσο και η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων μου, εκτιμούμε και υποστηρίζουμε τους συναδέλφους. Για τους φαρμακοποιούς χωρίς φαρμακείο υπάρχει και καταννόηση και συμπάθεια.
Για την ακρίβεια, η ατιμωρησία, η απάτη, και η βοήθεια των φιλικών (σύμφωνα με εσένα) δυνάμεων, έχει οδηγήσει και στη μετατροπή πολλών φμφ σε φχφ.

Προς το παρόν, είμαστε όλοι εν δυνάμη στην κατηγορία των φχε... (φαρμακοποιών χωρίς εισόδημα).

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι ξένοι, πανίσχυροι, σιδηρόφρακτοι Μνημονιακοί Ελεγκτές ξεκινούν αύριο να ελέγχουν τη συμμόρφωση της χώρας με τις υποχρεώσεις που ανέλαβε και ψήφισε στον τομέα της Υγείας.
..........
Και αυτή τη φορά ούτε οι φαύλοι, ψοφοδεείς και ψηφοθήρες Έλληνες πολιτικοί σας μπορούν να σας βοηθήσουν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

- "Κλειδί" χαρακτηρίζεται από την Τρόικα η μείωση των φαρμακευτικών δαπανών  :-*

Denominator:
Δεν ξέρω αν η μικρή, στα όρια της αγένειας, παρέμβασή μου θα βοηθήσει το διάλογο.
Χθες μου εξηγούσε ένας φίλος που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γερμανία (praxis) ότι οι άδειες για ιδιωτικά ιατρεία είναι συγκεκριμένες και κάθε φορά που χηρεύει μία θέση το κράτος βάζει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ στα ταμεία του από τη μεταβίβαση της άδειας.
Δεν ξέρω αν θα ήταν κάτι τέτοιο εφαρμόσιμο στην περίπτωση της Ελλάδας. Σίγουρα οι περιορισμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χειρισμούς προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και, όταν δεν είναι εναντίον του κοινωνικού συνόλου, καλό είναι να εξετάζονται με νηφαλιότητα.
Όμως σίγουρα ένα έχω να πω, ότι το φαινόμενο της εκμετάλλευσης της άδειας από τους κατόχους είναι κοινωνικά προσβλητέο και σε αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα με το @Διακομιστή. Μην ξεχνούμε ότι ένα κράτος που στήριζε έμπρακτα ως τώρα κάποιες κοινωνικές τάξεις, θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ως εκχωρητής του διακιώματος του να απολαμβάνει κανείς κρατικά προνόμια. Αν βέβαια απελευθερωθεί η αγορά και αποσυνδεθεί π.χ. το επάγγελμα του γιατρού ή του φαρμακοποιού από τις κρατικές δαπάνες, τότε η "άδεια" ως επιχειρησιακός "αέρας" θα ανήκει δικαιωματικά και μόνο στους επιχειρηματίες.

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.... Για τις ανάγκες του forum μπορεί να βολεύει η προβολή διχασμού, τα τσιτάτα σχόλια, οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες....

--- Τέλος παράθεσης ---

Το φόρουμ δεν έχει ανάγκη (πολύ δε περισσότερο, οι διαχειριστές του δεν το επιθυμούν) από τέτοιο περιεχόμενο.
Αν κάπου επεισέρχεται, είναι ευθύνη των γραφόντων και ο καθένας κρίνεται.
Αν παραμένουν, παραμένουν λόγω της αρχής της ελευθερίας του λόγου που το φόρουμ σέβεται. Ο αντίλογος μπορεί να στείλει τα «τσιτάτα» και τα «διχαστικά συνθήματα» και τα συναφή στη θέση τους. Όχι η λογοκρισία.

Το φόρουμ έχει ανάγκη, όχι από αυτά, αλλά από ιδέες φρέσκιές –παλιές –ανατρεπτικές –συμβιβαστικές- αλλά ΙΔΕΕΣ και υγιή ΔΙΑΛΟΓΟ –ζυμώσεις, καθώς και από έγκαιρη και έγκυρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Όλα τα άλλα είναι έξω και πέρα από τους στόχους και τις επιδιώξεις του φόρουμ και των διαχειριστών του.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση