Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διαβεβαιώνει ότι άμεσα θα αποπληρωθούν όλες οι οφειλές του φορέα ενώ ήδη οι φαρμακοποιοί είδαν τα πρώτα χρήματα στους λογαριασμούς τους καθώς έχουν ήδη εκταμιευθεί τα πρώτα 75 εκατ. ευρώ, ενώ δρομολογούνται επόμενες πληρωμές μέχρι τις 31/05/2012 και τις 14/06/2012. Στις ημερομηνίες αυτές θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις των μηνών Μαρτίου και Απριλίου 2012.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα τα υπόλοιπα 120 μύρια στη δάύγεια του ΕΟΠΥΥΥΥ : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒ49ΖΟΞ7Μ-ΝΨΥ
Σε καλή μεριά ... :) ... για τους ιατρούς τπτ... :(
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σύμφωνα με τον διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Νίκο Λέκκα, η περίπτωση αφορά φαρμακοποιό ο οποίος εντοπίστηκε να έχει βγάλει όλα τα κουπόνια συμμετοχής από τις συσκευασίες των φαρμάκων και να τα έχει κρυμμένα μέσα σε τετράδια προκειμένου να τα πωλήσει σε άλλους φαρμακοποιούς που ήταν συμβεβλημένοι με ασφαλιστικά ταμεία.
Το ΣΔΟΕ κατέσχεσε ένα φορτηγό φάρμακα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο «Βήμα» ο κ. Λέκκας, τα οποία παραδόθηκαν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου. Μάλιστα, ο ΕΟΦ πρόκειται να διαθέσει αυτά τα φάρμακα στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» καθώς δεν μπορούν να πωληθούν αφού δεν υπάρχουν τα ειδικά κουπόνια.
Οι αποκαλύψεις για την συγκεκριμένη περίπτωση φοροδιαφυγής δεν έχουν τελειωμό καθώς διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο φαρμακοποιός πωλούσε τα φάρμακα χωρίς κουπόνια απευθείας στους πολίτες οι οποίοι κατέβαλαν το σύνολο της αξίας τους. Παράλληλα, ο ίδιος δεν είχε υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2002 και μετά.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
της Έλενας Λάσκαρη
Δημοσιεύθηκε: 07:56 - 30/05/12
Μεγάλη «ψαριά» σε πλαστά και εικονικά τιμολόγια έκανε χθες το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου, την ώρα που ένας φαρμακοποιός της Αθήνας έκανε δώρο ένα φορτηγό φάρμακα για κοινωφελείς σκοπούς. Νωρίτερα, είχε διαπιστωθεί ότι έκλεβε κατά συρροή το ελληνικό δημόσιο.
.................................................
Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, το ΣΔΟΕ περνούσε χειροπέδες σε έναν φαρμακοποιό, ο οποίος πουλούσε φάρμακα χωρίς κουπόνια, καθώς δεν είχε συνεργασία με ασφαλιστικά ταμεία.
Τα κουπόνια τα κολλούσε σε ένα τετράδιο και όπως εκτιμούν ελεγκτές του ΣΔΟΕ -η έρευνα συνεχίζεται- τα πουλούσε σε συναδέλφους του για να εισπραχθούν και οι «συμμετοχές» από τα ασφαλιστικά ταμεία. (εδώ εμπλέκονται αναμφισβήτητα και "συνάδελφοί" μας)
Ο συγκεκριμένος φαρμακοποιός δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει φορολογική δήλωση από το 2002 και μετά. «Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε όταν τελειώσουμε», λένε από το ΣΔΟΕ.
Τα φάρμακα χωρίς κουπόνια, πάντως, κατασχέθηκαν χθες από τον ΕΟΦ. «Γεμίσαμε ένα φορτηγό με φάρμακα», λένε πηγές του ΣΔΟΕ, συμπληρώνοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αυτά προωθούνται για κοινωφελείς σκοπούς.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν για 1 βδομάδα ακόμη τη διακοπή πίστωσης σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι φαρμακοποιοί συνεχίζουν για 1 βδομάδα ακόμη τη διακοπή πίστωσης σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.
--- Τέλος παράθεσης ---
@Διαμαντή, πολύ προχωρημένο σε βρίσκω. Η συνέλευση του ΦΣΑ είναι καθορισμένη για τις 5μμ και το ποστ σου ανέβηκε στις 13:44 :)
Μη ξεχνούμε ότι αν παραταθεί κι άλλο η διακοπή πίστωσης, αρχίζουν να εκπνέουν λόγω παρέλευσης πενθημέρου οι συνταγές που βρίσκονται αποθησαυρισμένες στα συρτάρια των φμφ περιμένοντας την εκτέλεσή τους (με το πέρας της κινητοποίησης).
Ας περιμένουμε λιγάκι...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση