Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
Νίκος Κιοσές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςTroy, να του έδιναν ένα φαρμακείο για 3 μέρες (και πολύ του δίνω) να δεις πως θα έφευγε τρέχοντας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν βλέπω κανένα φαρμακοποιό να φεύγει τρέχοντας, αλλά πολλούς να εκβιάζουν και να ταλαιπωρούν ασθενείς. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
σεβαστα τα αιτηματα σα; αλλα εδω θα ερθω να σας πω οτι η πλειοψηφια των ιδιωτων βιωνουν την σταση πληρωμων για περισσοτερο απο 6 μηνες ..2 χρονια σχεδον....
και 1 παραπονο
σημερα με πηραν τηλ ασθενεις στους οποιους ειχα γραψει 3 μηνη και επεσε η ημερομηνια εκτελεσης εντος της αναστολης.....κατοπιν συμβουλης του φαρμακοποιου που ηθελε να φανει καλος στον πελατη του του ειπε να παρει κρυφα τα φαρμακα και να παει στον βλακα τον γιατρο που δεν εχει αλλη δουλεια(συν χαρτι,μελανι κλπ κ)και να την ξαναγραψει...και για να μην ειμαι μιζερη ειναι και πιο δυσκολο το θεμα διοτι με τα 200 περιστταικα που βλεπουμε στον εοπυυ και τα ραντεβου κλεισμενα πρακτικα δεν μπορω να εκδωσω συνταγη για αλλον ενα ..πρεπει να κοψω αποδειξη....μηδενικη...και μετα να με κυνηγαει η εφορια..γιατι βρε παιδια το κανετε αυτο?εγω τους λεω οτι θα πληρωσουν και θα κανουν δαπανη... αλλα μην κακοκαρδισουμε τον πελατη ας πεταξουμε το μπαλακι στον γιατρο
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν βλέπω κανένα σχόλιο για την καταγγελία της συναδέλφου ή αυτό δεν είναι απεργοσπασία, αλλά πάλι ο ιατρός θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Καλό αγώνα και με τη νίκη.
--- Τέλος παράθεσης ---
trojy:
--- Παράθεση από: ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ ---σεβαστα τα αιτηματα σα; αλλα εδω θα ερθω να σας πω οτι η πλειοψηφια των ιδιωτων βιωνουν την σταση πληρωμων για περισσοτερο απο 6 μηνες ..2 χρονια σχεδον....
και 1 παραπονο
σημερα με πηραν τηλ ασθενεις στους οποιους ειχα γραψει 3 μηνη και επεσε η ημερομηνια εκτελεσης εντος της αναστολης.....κατοπιν συμβουλης του φαρμακοποιου που ηθελε να φανει καλος στον πελατη του του ειπε να παρει κρυφα τα φαρμακα και να παει στον βλακα τον γιατρο που δεν εχει αλλη δουλεια(συν χαρτι,μελανι κλπ κ)και να την ξαναγραψει...και για να μην ειμαι μιζερη ειναι και πιο δυσκολο το θεμα διοτι με τα 200 περιστταικα που βλεπουμε στον εοπυυ και τα ραντεβου κλεισμενα πρακτικα δεν μπορω να εκδωσω συνταγη για αλλον ενα ..πρεπει να κοψω αποδειξη....μηδενικη...και μετα να με κυνηγαει η εφορια..γιατι βρε παιδια το κανετε αυτο?εγω τους λεω οτι θα πληρωσουν και θα κανουν δαπανη... αλλα μην κακοκαρδισουμε τον πελατη ας πεταξουμε το μπαλακι στον γιατρο
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα αιτήματα μας είναι σεβαστά από την πλειοψηφία, όχι από το σύνολο των ιατρών-συμφορουμιτών. Αν ανατρέξει κανείς το νήμα του "ήρθε η ώρα των φαρμακοποιών", όχι απαραίτητα και τις 104 (!!!) σελίδες του, εύκολα θα δικαιώσει τα γραφόμενα μου. Όσον αφορά τη στάση πληρωμών που έχει γίνει στους ιδιώτες ιατρούς, να προσθέσω ότι εγώ, ΔΕΝ τους χλεύασα, ΔΕΝ χαρακτήρισα άθλιες τις απόψεις τους, ΔΕΝ τους προκάλεσα. Οι ιδιώτες ιατροί, έχουν απόλυτο δίκιο.Αυτό όμως πώς σχετίζεται με τους φαρμακοποιούς;
Όταν αυτή τη στιγμή οι φαρμακαποθήκες μου ζητάνε να πληρώσω εντός 15 ημερών τα φάρμακα που αποδίδω στους ασθενείς μου, εγώ πώς μπορώ να αντιδράσω; Θα με βοηθήσει να πάρω μεγαλύτερη παράταση αν τους πω ότι οι ιδιώτες βιώνουν τη στάση πληρωμών >6 μήνες; (Ρητορική ερώτηση)
Για το συνάδελφο, δεν μπορώ να πω οτιδήποτε όταν δεν έχω γνώση της περίπτωσης. Προσωπικά, θα τον έπαιρνα ένα τηλέφωνο, γιατί οι πελάτες ... ας μην πω ότι λένε ψέματα, ας πω ότι "έχουν διαφορετική αντίληψη της αλήθειας".
Εναλλακτικά, ζητείστε από τον ασθενή, να σας πει, να του συνταγογραφείσετε ό,τι κουπόνια έχει στο σπίτι, για να μην πληρώσει άδικα το 10€ της επίσκεψης. Αν την εκτελέσει ο φαρμακοποιός θα αναγκαστεί να επιστρέψει και χρήματα πίσω. Τέλος, το πιθανότερο είναι ότι συνταγές Ιουνίου δε θα πληρωθούν (στον φαρμακοποιό) καθώς η καταγγελία της σύμβασης θα διαρκέσει για πολύ καιρό.
trojy:
Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν βλέπω κανένα φαρμακοποιό να φεύγει τρέχοντας, αλλά πολλούς να εκβιάζουν και να ταλαιπωρούν ασθενείς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Λίγο πιο λιανά το "εκβιάζουν"... ;
Καλά.. πάω για ύπνο τώρα. Πρέπει να ξεκουραστώ γιατί αύριο έχω να βασανίσω μερικούς ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Στους πρώτους 5, θα κάνω φάλαγγα. Στους επόμενους 10, θα κάνω ανασκολπισμό. Σε 3 θα περάσω μαλακά κολλάρα στραγγαλισμού. Σε 10 τυχερούς θα κάνω θανατηφόρες ενέσεις. Τέλος, στους υπόλοιπους θα κάνω το χειρότερο... θα τους στείλω να θεωρήσουν τις συνταγές τους στους ελεγκτές του ταμείου.
@nikiose : Please write an essay on how οι Φαρμακοποιοί εκβιάζουν τους ασθενείς.. Έχω ακούσει ότι είναι πολλοί μαφιόζοι, και άγριοι οι φαρμακοποιοί στην Καβάλα, αλλά όχι και έτσι.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςη καταγγελία της σύμβασης θα διαρκέσει για πολύ καιρό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Aς μη βιαστούμε να προκαταλάβουμε τα αποτελέσματα των συνελεύσεων των κατά τόπους Συλλόγων που πραγματοποιούνται μέσα στις μέρες που διανύουμε.
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή στην οποία εισήλθαμε, καλούμαστε παράλληλα με τα προσωπικά λούκια που τραβάμε, να αγωνιστούμε για γίνουμε πιο ενάρετοι. Και ένα μέτρο της αρετής, είναι ακριβώς η κοινωνική αλληλεγγύη που μπορεί να αναπτύξει ο καθένας στον τομέα του.
Προσωπικά, θα επαινούσα και θα προσπαθούσα να ανταμείψω όσους φμφ συμμετέχουν στην πρωτοβουλία-κάλεσμα του ΕΟΠΥΥ για διάθεση ΦΥΚ μέσω των φαρμακείων τους αφιλοκερδώς στους Ασφαλισμένους, όπως η πρωτοβουλία που αναφέρθηκε παραπάνω από Φαρμακοποιούς του Κιλκίς. Όσο θα υπάρχουν τέτοιες χειρονομίες, που μάλιστα εμπνέουν και αποτελούν οδηγό για τον καθένα από εμάς στο δικό του χώρο, αισθάνομαι ότι η Ελλάδα δεν θα σβήσει και οι Έλληνες δεν θα πάνε χαμένοι.
Αλλά από την άλλη, όταν ακούω τον θίασο των Λούρυ (ξεπέρασε και την Λίτσα Πατέρα ως πρωινός τηλεοπτικός μαϊδανός), Κούβα, Σόφι κ.λπ., προσγειώνομαι στη μίζερη ελληνική πραγματικότητα και τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι έχω να πληρώσω σε ένα μήνα το ΦΠΑ 3μήνου + εφορία (με την προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος βεβαίως-βεβαίως) + τέλος επιτηδεύματος + επιταγή αποθήκης + όποια έξοδα έχω σε μηνιαία βάση.
Τα περισσότερα από αυτά αφορούν σε ποσά που ΔΕΝ έχω ακόμα εισπράξει. Πόση ρευστότητα νομίζετε ότι διαθέτω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σσσσς... Μην αυτο-χαρακτηρίζεστε ως ύποπτος φυγής: Τα πράγματα αγριεύουν μέρα με τη μέρα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση