Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
tasath:
Οι φαρμακοποιοί Αθήνας συνεχίζουν την άρση της πίστωσης μέχρι 30/6.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι φαρμακοποιοί Αθήνας συνεχίζουν την άρση της πίστωσης μέχρι 30/6
--- Τέλος παράθεσης ---
Με πολύ ισχνή πλειοψηφία: 491 υπέρ vs 478 κατά.
Όλοι οι ασφαλισμένοι μπαίνουν στο τρενάκι για να εκτελέσουν στον Πειραιά!
tasath:
Κυκλοφορεί έντονη φήμη ότι αύριο θα είναι κλειστά αρκετά φαρμακεία στον Πειραιά γιατί ξεπούλησαν...
Xouzouris:
Εχω ενα φαρμακειο σε δυο στενα αποσταση απο το ιατρειο μου. Χτες μπορουσα να βλεπω απο το παραθυρο την ουρα του κοσμου που περιμενε να εκτελεσει συνταγες, σημερα το πρωι φευγοντας για την δουλεια συναντησα την φαρμακοποιο που μου ειπε οτι δεν θα ανοιξει γιατι δεν εχει φαρμακα να δωσει.
EzeΤΡΟΛ:
Θέλουν ( τί άλλο; ) λεφτά, αλλά εισπράττουν εκκλήσεις (από τον κ. Χρ. Κίττα) :-* και προειδοποιήσεις (από τον κ. Ανδρ. Λυκουρέντζο) :-*
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μέ έντονα αισθήματα πίκρας, αποχαιρέτησε ο τέως Υπουργός Υγείας, Χρήστος Κίττας, το ...οληγοήμερο πόστο του, καθώς όπως είπε κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, δεν κατόρθωσε παρά τις προσπάθειες του, να βελτιώσει τις συνθήκες στο σύστημα υγείας, για τους ασθενείς. Από την άλλη, αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές, απηύθυνε ο νέος Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, λέγοντας τους, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξεχάσουν αυτά που ξέρουν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση