Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (327/438) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Το ποσό του 1.500.000 ευρώ δήλωσε ως εισοδήματα* για το 2010 ο κύριος Λουράντος. Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αθήνας σύμφωνα με τη δήλωσή του έχει πισίνα και σκάφος με τεκμήριο ...
44.000 ευρώ

Κύριε Λουράντο μπορείτε να εξηγήσετε στον συνταξιούχο των 600 ευρώ που τον ταλαιπωρείτε με θερμοκρασία 40 βαθμών για να βρει το φάρμακό του πώς γίνεται εσείς που λέτε ότι πεινάτε να κάνετε δήλωση σε χρονιά κρίσης μαζί με τη σύζυγό σας 1.504.000 ευρώ; Κύριε Λουράντο, πώς τα βγάλατε αυτά τα χρήματα!!! Αν πραγματικά σε χρονιά κρίσης δηλώσατε φορολογητέο εισόδημα κοντά στο 1.500.00 ευρώ τα προηγούμενα χρόνια τι δηλώνατε! Προφανώς τη μάνα σας και τον πατέρα σας.

Με άλλα λόγια κυρίες και κύριοι ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αθήνας που λέει ότι πεινάει και έχει χρέη επειδή ο κακός ΕΟΠΥΥ δεν τον πληρώνει στην ώρα του έχει στην πραγματικότητα κυριολεκτικά λιώσει στα λεφτά και ζει ως φαρμακοποιός λες και είναι ο Βαρδινογιάννης σε βίλες με πισίνες και με κότερα αναψυχής.
Καλά μωρέ τσίπα δεν έχει πάνω του αυτός ο άνθρωπος να ζει σαν κροίσος και να έχει πεθάνει τον κόσμο στην απεργία επειδή δήθεν δεν έχει να φάει; Αναρωτιόμαστε κύριε Λουράντο πώς μπορείς στο φαρμακείο σου να κοιτάς τον κόσμο στα μάτια. Ντροπή σου και ξεφτίλα σου.

Επειδή κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι αυτά είναι φήμες και ψευτιές ορίστε και η φορολογική δήλωση του κ. Λουράντου όπως διέρρευσε). Στα βελάκια θα δείτε το φορολογητέο εισόδημα που έχει δηλώσει, τις πισίνες και τα κότερα

* αν γνωρίζει κάποιος, ας μας διευκρινίσει αν πρόκειται για τζίρο ή για εισόδημα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ή εγώ δεν βλέπω καλά (ή δεν ξέρω αριθμητική) ή ο συντάκτης του άρθρου.
Εγώ γιατί βλέπω  550 χιλιάδες ακαθάριστα έσοδα για τον ίδιο και 700 χιλιάδες για τη σύζυγο και καθαρά 99 χιλιάδες για τον ίδιο και 140 χιλιάδες για τη σύζυγο;;;

tasath:
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά, αναπαράγετε την κάθε αηδία που κυκλοφορεί. Όμως είναι μια χρυσή ευκαιρία να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Κάθε νοήμων άνθρωπος θα σκεφτόταν τα εξής:

1. Πως γίνεται να διέρρευσε η δήλωση του εν λόγω ατόμου στο .....sarotiko;
2. Αλλά ακόμα και αν έγινε, μια απλή αναζήτηση στη ΓΓΠΠ με το ΑΦΜ που -και καλά εμφανίζεται να- έχει ο Λουράντος (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος), μας δείχνει ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση. Άρα δεν έχει γίνει υποβολή. Άρα από που διέρρευσε, από το ....λογιστή του; Το διαγράφω γιατί μόλις πρόσεξα ότι το δημοσίευμα μιλάει για το 2010.[/font]

Συνεπώς, μήπως λέω εγώ έχουμε μια κλασσική περίπτωση "δυσφήμισης" λόγω των ημερών;

Κι έπειτα το καλύτερο όλων: αυτό για το οποίο αξίζουμε ως άνθρωποι και ως χώρα αυτά που μας έχουν λάχει:
Δεν ξέρουμε την τύφλα μας όσον αφορά στα οικονομικά, ακόμα και μιας μικρής ατομικής επιχείρησης.
Το ποσό που υποτίθεται ότι αναγράφεται ως εισόδημα δεν είναι παρά ο ΤΖΙΡΟΣ !!!
Ξεστραβωθείτε αγαπητοί, το φορολογητέο εισόδημα είναι ακριβώς από πάνω !!! Και μάλιστα, αδικείται ο Λούρυ, θα μπορούσε να εμφανίζει περισσότερα έξοδα και να το μειώσει.
Για το μεγαλείο του Λουρυ και τη διαφήμιση, σιγά τα ωά.
Πιο πολλά βγάζει η γυναίκα του (αλήθεια τι δουλειά κάνει;).

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ! ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !

Xouzouris:

--- Παράθεση ---Για το μεγαλείο του Λουρυ και τη διαφήμιση, σιγά τα ωά.
Πιο πολλά βγάζει η γυναίκα του (αλήθεια τι δουλειά κάνει;).
--- Τέλος παράθεσης ---

Μαντεψε...  ::)

Προσφατως δε κλαιγοτανε σε γνωστο μου φμφ οτι "σκεφτεται να το κλεισει" και οτι "δεν βγαινει"...

Μεγαλειο...

tasath:
ΦΡΕΣΚΟ αν και ακόμα ανεπίσημο:

Ανεστάλη η άρση της πίστωσης στην Αθήνα. Από Δευτέρα ετοιμαστείτε για ουρές σε ιατρεία και φαρμακεία, σιγά μην ρισκάρει ο κόσμος και δεν πάει να πάρει απόθεμα για όλο το καλοκαίρι :)

Και βέβαια σε 15-20 μέρες θα έχουμε μια από τα ίδια με τις συνταγές Μαίου. Για τα χρέη του 2011, τουμπεκί βεβαιώς-βεβαίως. Η εφορία όμως κανονικά, βεβαίως-βεβαίως.

Οπότε μην σπαταλήσετε φαιά ουσία σε 2 εβδομάδες: θα ακούσουμε τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα, τις ίδιες ακριβώς παραινέσεις για "κατανόηση", τα ίδια ακριβώς δημοσιεύματα και ρεπορτάζ. Θα είμαστε άραγε υποψιασμένοι η θα παίξουμε για πολλοστή φορά το παιχνιδάκι του κοινωνικού αυτοματισμού;

Το κυριότερο: θα πιέσει κανείς προς την εξόφληση όλων ανεξαιρέτως των χρεών του κράτους (6,3 δις) για να κινηθεί η αγορά, η θα δείχνει ο ένας τον άλλο;
Αλλά ξεχασα:  τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όλοι για τους διορισμούς στελεχών σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και φορείς. Να έρθει νέο αίμα ρε παιδί μου, να ανανεωθεί ο θίασος...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση