Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (353/438) > >>

carlita:

--- Παράθεση --- Νομίζετε ότι βγαίνουν έτσι τα σπασμένα των κομμένων συνταγών για λάθη άλλων, του τρεξίματος για σφραγίδες,

--- Τέλος παράθεσης ---

Μια χαρα βγαινουν τα σπασμενα,γιατι μετα τις διορθωσεις συνταγων ερχεται και η γνωστη παρακληση για ξεπλυμα φαρμακων ("γιατρε μου με την ευκαιρια εχω και κατι συνταγες") ;)

Denominator:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ με τους φαρμακοποιούς. Υπάρχουν τόσα πολλά και αξιόπιστα διαδικτυακά φαρμακεία, τα οποία, με την αποστολή σκαναρισμένης της συνταγής του γιατρού, μπορούν να στείλουν στον ασθενή ελεγμένα, αξιόπιστα και σε αρκετές περιπτώσεις πολύ φθηνότερα φάρμακα. Δε θα μπω βέβαια στον πειρασμό να κάνω διαφήμιση κάποιων συγκεκριμένων.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ με τους φαρμακοποιούς. Υπάρχουν τόσα πολλά και αξιόπιστα διαδικτυακά φαρμακεία, τα οποία, με την αποστολή σκαναρισμένης της συνταγής του γιατρού, μπορούν να στείλουν στον ασθενή ελεγμένα, αξιόπιστα και σε αρκετές περιπτώσεις πολύ φθηνότερα φάρμακα. Δε θα μπω βέβαια στον πειρασμό να κάνω διαφήμιση κάποιων συγκεκριμένων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι με τις τιμές που έχουν τα γενόσημα στο εξωτερικό και με το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας θα βρεθούν χωρίς ασφάλεια από τον έτος που έρχεται ίσως είναι καλό να αρχίσουμε να τα βγάζουμε σαν λίστα για όποιον ενδιαφέρεται. Εάν η έδρα τους μάλιστα είναι εντός ΕΕ δεν ισχύουν και πολλοί περιορισμοί που υπάρχουν για τις εκτός ΕΕ χώρες.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ με τους φαρμακοποιούς. Υπάρχουν τόσα πολλά και αξιόπιστα διαδικτυακά φαρμακεία, τα οποία, με την αποστολή σκαναρισμένης της συνταγής του γιατρού, μπορούν να στείλουν στον ασθενή ελεγμένα, αξιόπιστα και σε αρκετές περιπτώσεις πολύ φθηνότερα φάρμακα. Δε θα μπω βέβαια στον πειρασμό να κάνω διαφήμιση κάποιων συγκεκριμένων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι με τις τιμές που έχουν τα γενόσημα στο εξωτερικό και με το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας θα βρεθούν χωρίς ασφάλεια από τον έτος που έρχεται ίσως είναι καλό να αρχίσουμε να τα βγάζουμε σαν λίστα για όποιον ενδιαφέρεται. Εάν η έδρα τους μάλιστα είναι εντός ΕΕ δεν ισχύουν και πολλοί περιορισμοί που υπάρχουν για τις εκτός ΕΕ χώρες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Για όσο, φυσικά, θα είμαστε εντός ΕΕ.............

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ με τους φαρμακοποιούς. Υπάρχουν τόσα πολλά και αξιόπιστα διαδικτυακά φαρμακεία, τα οποία, με την αποστολή σκαναρισμένης της συνταγής του γιατρού, μπορούν να στείλουν στον ασθενή ελεγμένα, αξιόπιστα και σε αρκετές περιπτώσεις πολύ φθηνότερα φάρμακα. Δε θα μπω βέβαια στον πειρασμό να κάνω διαφήμιση κάποιων συγκεκριμένων.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Ήδη, οι πολυάριθμοι και δυστυχώς διαρκώς αυξανόμενοι ανασφάλιστοι συτής της χώρας, έχουν στραφεί στη διαδικτυακή αγορά φαρμάκων σε συμφερότερες τιμές.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση