Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαιζει ο Διακομιστης να ειναι του Μεγκα και να θελει να φανατισει τους γιατρους εναντι των φαρμακοποιων συναδελφων τους; ??? :o
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπα, 2 χρόνια τώρα το ίδιο κάνει. Θα τον είχαν απολύσει από το κανάλι :)
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπα, 2 χρόνια τώρα το ίδιο κάνει
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να σας διευκολύνω, στο φόρουμ γράφω από τον Φεβρουάριο του 2008.
Μοιραία επομένως, έχω καλύψει και με το παραπάνω το σύνολο των ζητημάτων που θέτει η έμπλεη ιερού -ωστόσο τυφλού- μένους, νεόκοπη στο φόρουμ φμφ @stripe στα >4.5Κ ποστ μου, στα οποία και την παραπέμπω.
Ακόμη και σε αυτό το ζήτημα:
Εγγραφή ή Είσοδοςα) By the book, ο βοηθός φαρμακείου έχει ΙΚΑ και επικουρικά και ο τυπικός μισθός ξεκινά από 1000€ μικτά. Στα ιατρεία έχω δει κάτι κοπελίτσες φοιτήτριες που είναι ζήτημα αν τους δίνουν 400-500 ευρώ. Επίσης, συνήθως ο βοηθός φαρμακείου "φαίνεται" ως εργαζόμενος, δεν είναι αδήλωτος.
--- Τέλος παράθεσης ---
οι πρώτοι διδάξαντες είναι και πάλι οι φμφ που αξιοποιούν συζύγους (no hint intented), πεθερικά, τέκνα, συγγενείς, φίλους και γενικά όποιον διαθέσιμο υπάρχει, στο ευγενές σπορ της συλλογής συνταγών αλλά ακόμη και σε αυτό της εκτέλεσής τους. Ένα θέμα, στην ανάδειξη του οποίου έχει πρωτοπορήσει και πάλι το φόρουμ με αυτό εδώ το θρεντ:
Εγγραφή ή Είσοδος
tasath:
Όντως συμβαίνει.
Όμως η απάντησή μου ήταν περί εξόδων φαρμακείου. Ο αδήλωτος εργαζόμενος δεν φαίνεται στα έξοδα.
Και είμαι βέβαιος ότι αν πάρουμε την αναλογία αδήλωτων βοηθών σε φαρμακεία και ιατρεία, και το ύψος του μισθού ειδικά αυτή την περίοδο, τα αποτελέσματα θα μας/σας εκπλήξουν.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι η ίδρυση και λειτουργία κρατικών φαρμακείων πρέπει να εξεταστεί σοβαρά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σαφώς, τώρα που θα γυρίσουμε στη δραχμή, ας κρατικοποιηθούν τα πάντα. Λεφτά ...θα υπάρχουν !
Εξάλλου τα τελευταία 30 χρόνια κατέδειξαν την άριστη εφαρμογή του κρατισμού (και κομματισμού) στη χώρα μας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα έλεγα το αντίθετο. Ο ιδιωτικός τομέας έχει επιδείξει μία εξίσου αξιοσημείωτη ανωριμότητα, συμπλέοντας (ή και συμπλεκόμενος) με τις παθογένειες του κρατικού τομέα.
Δε νομίζετε ότι είναι παράλογο ένας τόσο ευαίσθητος τομέας όσο η διάθεση φαρμάκου να μην έχει μία ασφαλιστική δικλείδα;
Δε νομίζετε ότι τουλάχιστον τα φαρμακεία των Νοσκομείων και του ΙΚΑ θα πρέπει να εκτελούν συνταγές με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να διεκπεραιώσουν εξετάσεις;
Είναι σα να λέμε να καταργηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός υγείας.
Και μένα θεωρητικά με βλάπτει επαγγελματικά να λειτουργεί Νοσοκομείο ή ΙΚΑ ή Κ.Υ. ή αγροτικά ιατρεία. Είναι λογική αυτή;
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά, μπήκα τώρα στο χώρο (και τον χορό),
................................
ΥΓ2: Μάθαμε και τους ΦχΦ που ψωμολυσσάνε βλέπω. Χαίρομαι, γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες που ήμουν και γω ένας από αυτούς με είχαν όλοι γραμμένη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ουφ! Προς στιγμή νόμισα ότι είστε η φμφ σύζυγος τακτικού θαμώνα του θρεντ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση