Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (363/438) > >>

tasath:
Οπότε, αντί να ρωτάμε το προφανές "που πάνε οι εισφορές μας κάθε μήνα" και να πάμε ομαδικά να τα σπάσουμε στον ΕΟΠΥΥ, βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου.
Ο ορισμός του "διαίρει και βασίλευε".

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ορισμός του "διαίρει και βασίλευε".

--- Τέλος παράθεσης ---

Μα, οι πρώτοι διδάξαντες του παραπάνω δόγματος, είναι οι ίδιοι οι φμφ που αξιώνουν να πληρώνονται κατά προτεραιότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, αποστραγγίζοντας όλα τα διαθέσιμα του Οργανισμού και μη αφήνοντας τίποτε για τους άλλους.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ορισμός του "διαίρει και βασίλευε".

--- Τέλος παράθεσης ---

Μα, οι πρώτοι διδάξαντες του παραπάνω δόγματος, είναι οι ίδιοι οι φμφ που αξιώνουν να πληρώνονται κατά προτεραιότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, αποστραγγίζοντας όλα τα διαθέσιμα του Οργανισμού και μη αφήνοντας τίποτε για τους άλλους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως πάντα και παντού: "στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωρισμένοι"

Ορθοπαιδικός:
Πληρώνεται και ο Ιουνιος αλλά η παραπομπή στη Διαυγεια δεν λειτουργεί...
Ειναι η πρώτη δόση το 50% (!!!) και μόνο 9 μύρρια  : 4) Α) ΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 49/ΣΥΝ.17/6-2-2012 ΑΠΟΦ. ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ Β) ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΔΟΣΗΣ Χ.Ε. ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 (50%)   ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ  9.720.241,47

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

05/09/12 - 12:41

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των υποχρεώσεων πρώτα προς τους φαρμακοποιούς, γιατρούς και ύστερα προς τους άλλους προμηθευτές, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος
Ο Υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του ότι ο ΕΟΠΥΥ έως το τέλος του χρόνου θα έχει έλλειμμα 1,4 έως 1,5 δις ευρώ, κάτι που ο ίδιος απέδωσε στην υστέρηση καταβολής των εισφορών του ΙΚΑ του ΟΓΑ και του ΟΠΑΔ.
"Ζητώ την έμπρακτη και ειλικρινή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στην Υγεία και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Οι πρακτικές του παρελθόντος δεν ωφελούν, οι ακραίες συμπεριφορές βλάπτουν. Δεν είμαστε ανάλγητοι χρειάζεται όμως να συνεννοηθούμε με την ενοχλητική αλήθεια ότι οι πόροι είναι περιορισμένοι κι ο δανεισμός δεν υπάρχει", τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση