Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (367/438) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςγια τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ 40000, ΙΟΥΛΙΟ 50000, ΑΥΓΟΥΣΤΟ 40000

--- Τέλος παράθεσης ---

Εκτελούσατε συνταγές κατά τον Ιούνιο; Σε ποιόν ΦΣ ανήκετε; Γνωρίζετε πως θα σας χαρακτήριζαν οι "μαχητικοί" συνάδελφοί σας μόνο και μόνο γι αυτό;

Παράλληλα, με τέτοια αιτούμενα ομολογείτε ένα κέρδος για λογαριασμό σας της τάξης των 10,000 για Ιούνιο και Αύγουστο και 12,500 για Ιούλιο σε εποχή βαθιάς κρίσης για τη χώρα. Και δεν βάζουμε το κέρδος από τα καλλυντικά, παραφάρμακα και ΜΗΣΥΦΑ. Πάλι καλά, αφού κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τη βγάζετε με μισθό ανειδίκευτου εργάτη.

EzeΤΡΟΛ:
Παραλήρημα σκαφάτου συνδικαλησταρά - Ας τον μαζέψει κάποιος, τώρα!!

Μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του μεγαλύτερου φαρμακευτικού συλλόγου της χώρας, Κων/νος Λουράντος δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν αναστέλει τις κινητοποιήσεις.

«Οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουμε την αναστολή!».

gas_fmy:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ συνεχίζεται.

Τις σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου δεν τις κρίνει κανενας κακεντρεχής έστω και επιστήμονας.
Δεν σας ρώτησα πόσο μισθό παίρνετε,άλλά θα σας ρωτήσω πώς τεκμαίρονται τα 10000Ε το μήνα.
Κανένας δεν βγάζει συμπεράσματα πολύ δε περισσότερο δεν κάνει κρίσεις με θεωρητική λογιστική.
Τα ΜΗΣΥΦΑ δεν αφορούν το κεφάλαιο ΕΟΠΥΥ και πιστεύω οτι έχω κάθε δικαίωμα να τα διαχειρίζομαι όπως εγώ θέλω και όχι όπως ο κάθε άριστος κατα τα άλλα μονοπλευρα σχολιαστής θα ήθελε, χωρίς να διακινδυνεύει ούτε ένα ευρώ από τον κρατικό μισθό του.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςθα σας ρωτήσω πώς τεκμαίρονται τα 10000Ε το μήνα

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν απαλείψετε τους αήθεις χαρακτηρισμούς σας (με "Τροποποίηση" των ποστ σας), και δείξετε στα επόμενα ποστ σας κόσμιο χαρακτήρα, ίσως πάρετε απάντηση. Αλλιώς περιοριστείτε να αναγνώσετε τα >4.5Κ ποστ μου που υπάρχουν αναρτημένα στο Φόρουμ και να βρείτε εκεί τις απαντήσεις που ζητάτε.

gas_fmy:
κάποιοι άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους,αλλά από επιχειρήματα το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
Η θεωρητική λογιστική συνεχίζεται.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση