Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςδηλαδη θελεις να μου πεις οτι θα δωσεις στα παιδια σου η τους γονεις σου φαρμακα της teva......
εγω οχι
--- Τέλος παράθεσης ---
Σοβαρή δυσκολία κατανόησης του τι έγραψα. Εκτός κι αν θέλεις να πεις αυτό που θες να πεις χωρίς να έχεις καν διαβάσει τι έγραψα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδοςδηλαδη θελεις να μου πεις οτι θα δωσεις στα παιδια σου η τους γονεις σου φαρμακα της teva......
εγω οχι
--- Τέλος παράθεσης ---
Clarityne έχεις δώσει ή θα έδινες στα παιδιά και στους γονείς σου;
Αν χρειαστεί να νοσηλευτούν οι γονείς σου ή τα παιδιά σου σε νοσοκομείο θα παρέμβεις στην (γενόσημη κατά πάσα πιθανότητα) αγωγή που θα λάβουν; Θα "κουβαλάς" πρωτότυπα απ' έξω ειδικά γι' αυτούς;
Αν είσαι γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα και οι μόνες επιλογές που έχεις για αγωγή στους νοσηλευόμενους είναι γενόσημα, τι θα κάνεις;
EzeΤΡΟΛ:
Συντονισμένη επίθεση φμφ σε βάρος της ηρωϊκής δημοσιογράφου του Αντ1 Φωτεινής Γεωργίου!
Εγγραφή ή Είσοδος
Δόξα και τιμή
Φωτεινή
Αντι-φμφ
EzeΤΡΟΛ:
Στο στόχαστρο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΙΙΙ οι κλειστοεπαγγελματίες.
Εγγραφή ή Είσοδος
ΤΟ ΒΗΜΑ
Ανοιγμα επαγγελμάτων
Πριν την εκταμίευση της δόσης προβλέπεται το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων με ειδικές παρεμβάσεις για την άρση των περιορισμών που ισχύουν σε κάθε επάγγελμα ξεχωριστά.
Τομέας λιανικού εμπορίου
β. Επιτρέπει σε καταστήματα γενικού εμπορίου την πώληση και άλλων, πέραν από τρόφιμα, προϊόντων που υπόκεινται σε υγειονομικές προϋποθέσεις.
γ. Επιτρέπει στα σούπερ-μάρκετ την πώληση προσυσκευασμένου κρέατος, τυριού και ψαριού, απελευθερώνει την πώληση προϊόντων για βρέφη.
EzeΤΡΟΛ:
Μάριο Σαλμάς: Ξαναπληρώνονται (κατά προτεραιότητα) οι φμφ!
Μ. Σαλμάς: Εξόφληση των χρεών του ΕΟΠΥΥ σε ένα μήνα.
24-10-2012. Πηγη: ΑΜΠΕ
Σε ένα μήνα θα εξοφληθούν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους ιδιώτες, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ο οποίος εισηγήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων τον Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο ως νέο πρόεδρο του Οργανισμού.
Κατά την διαδικασία ακρόασης του νέου προέδρου (που υπερψηφίστηκε με 30 ψήφους έναντι 13 παρόντων και επτά απόντων) ο κ. Σαλμάς ανέφερε πως υπάρχει - πέραν των 31 δισ. ευρώ - η προσπάθεια να πάρει η χώρα άλλα τέσσερα δισ. τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για εξόφληση μέρους των οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες.
Από αυτά, όπως εξήγησε, η πρόβλεψη είναι το 1,5 δισ. να διοχετευθεί στον ΕΟΠΥΥ και πρόσθεσε ότι τώρα διασφαλίζονται ορισμένες προϋποθέσεις και από αυτά θα πληρωθούν όλοι οι πάροχοι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση