Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (401/438) > >>

gas_fmy:
"ΠΑΣΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"
ΠΛΑΤΩΝΑΣ πολλά πολλά πολλά χρόνια πριν.

trojy:
Παρατήρησα 2 στοιχεία στο νήμα.
Αφενός "Λέξεις κλειδιά: ΦμΦ [X] ποσοστό κέρδους [X] απελευθέρωση [X] κοροϊδία [X] συντεχνία [X] " στο συγκεκριμένο νήμα, τα βρίσκω άδικα και προκλητικά.
Αφετέρου, παρότι αναφέρεστε σχεδόν αποκλειστικά στους φαρμακοποιούς, δεν υπάρχει moderator φαρμακοποιός. Να προτείνω τον tasath; 

Δ. Κουναλάκης:
Έχεις δίκιο. Διαγράφηκαν.
Για το δεύτερο θα υπάρξει συζήτηση.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχεις δίκιο. Διαγράφηκαν.
Για το δεύτερο θα υπάρξει συζήτηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Γειά σας και από μένα.

Για το πρώτο, οι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά είχαν προστεθεί το μακρινό 2008, όταν η Ελληνική οικονομία φάνταζε "θωρακισμένη" σύμφωνα με τον τότε πρωθυπουργό και  οι συνθήκες και οι όροι του παιχνιδιού τόσο διαφορετικοί, που επέτρεπαν και δικαίωναν πλήρως τους προαναφερθέντες χαρακτηρισμούς. Σήμερα, είναι δυνατόν να ηχούν λίγο παρωχημένοι, ωστόσο θεωρούσα ότι οφείλουμε μία αναγνώριση στην τραγωδία που βίωσαν και βιώνουν γενιές νέων φχφ που έζησαν και ζουν το δράμα του αποκλεισμού από το ιερό δικαίωμα στην εργασία.

Για το δεύτερο, θεωρώ ότι αν δώσουμε δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων χρηστών σε κάποιους άλλους χρήστες που έχουν ταχθεί αναφανδόν και μεροληπτικά υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης, τότε όχι μόνο εγκαθιστούμε ανισότητα μεταξύ των χρηστών, αλλά νοθεύουμε τη δυνατότητα διαλόγου και γόνιμης αντιπαράθεσης, ακρωτηριάζουμε την ελεύθερη έκφραση και παραδίδουμε το θρεντ (και ίσως το σάιτ) βορά στα σαγώνια της αντίδρασης και της λογοκρισίας.

tasath:
Μιας και αναφέρθηκε το όνομά μου, δεν προτίθεμαι να κάνω το moderator (ευχαριστώ για την πρόταση !).

Συμφωνώ λοιπόν με το @Διακοσμητή ως προς τη θέση του, διαφωνώ βεβαίως με την οποιαδήποτε υπόνοια ότι θα διέγραφα η θα τροποποιούσα σχόλια αντίθετα με την άποψή μου.
Νομίζω ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα το έκανε (έτσι @Διακοσμητή;), ειδικά όταν το thread βρίθει επιθέσεων και αντεγκλήσεων, αλλά να που είμαστε ακόμα εδώ και το συζητάμε σε πολιτισμένα πλαίσια...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση