Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (413/438) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣκεφθειτε ποσα μας χρωστανε σε εφημεριες

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Προτιμάς να πηγαίνανε στους φμφ ή στις εφημερίες μας;

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΞΟΔΩΝ (ΚΑΕ)[/url]

--- Τέλος παράθεσης ---

Θεωρωντας ρητορικο το ερωτημα δε θα απαντησω ;)
Εξαλλου δεν εχει να κανει με αυτο η επισημανση μου.Παω ενα βημα πιο περα...
Καταλαβαινεις πιστευω  τα περι διασπασης που λεω παραπανω.Εκτος και αν το βλεπω μονο εγω...Γιατι αυριο μπορει να μας πουνε και εμας "Οκ κυριοι,δε θελετε εφημεριες?Ουτε να εργαζεστε με νεες περικοπες?Οσοι πιστοι προσελθετε με ψιχουλα και ατομικες συμβασεις,για την Ελλαδα ρε Γαμωτο!"Και τοτε ολη η κοινωνια θα τους χειροκροτει και εμεις απλα θα βραζουμε στο ζουμι μας...
Και σε αυτο κρουω τον κωδωνα του κινδυνου...

trojy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΞΟΔΩΝ (ΚΑΕ)[/url]

--- Τέλος παράθεσης ---

Θεωρωντας ρητορικο το ερωτημα δε θα απαντησω ;)
Εξαλλου δεν εχει να κανει με αυτο η επισημανση μου.Παω ενα βημα πιο περα...
Καταλαβαινεις πιστευω  τα περι διασπασης που λεω παραπανω.Εκτος και αν το βλεπω μονο εγω...Γιατι αυριο μπορει να μας πουνε και εμας "Οκ κυριοι,δε θελετε εφημεριες?Ουτε να εργαζεστε με νεες περικοπες?Οσοι πιστοι προσελθετε με ψιχουλα και ατομικες συμβασεις,για την Ελλαδα ρε Γαμωτο![/b]"Και τοτε ολη η κοινωνια θα τους χειροκροτει και εμεις απλα θα βραζουμε στο ζουμι μας...
Και σε αυτο κρουω τον κωδωνα του κινδυνου...

--- Τέλος παράθεσης ---

Να αγιάσει το keyboard σου...

EzeΤΡΟΛ:
Λαϊκίζετε, κύριοι...
 :D

EzeΤΡΟΛ:
Ομαλά και απρόσκοπτα προχωρά η διαδικασία σύναψης ατομικών συμβάσεων ΕΟΠΥΥ-φμφ.
Μάλιστα, ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε σήμερα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση