Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (64/438) > >>

EzeΤΡΟΛ:

tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜη μπερδεύετε τα (παλιά) τρόλεϊ της Αθήνας με τα βερύκοκα, επειδή έχουν το ίδιο χρώμα.
Ο φαρμακοποιός δεν είναι ακριβώς ελευθεροεπαγγελματίας γιατί προστατεύεται (τουλάστιχο ως τώρα) από γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια, διακινεί διατιμημένο προϊόν και δεν υπόκειται σε ανταγωνισμό με όρους ελεύθερης αγοράς.

Η ουσία του παραδείγματός μου είναι: Αν μπορεί ένας Στρατηγός του ΕΣ να ζει με 2.6Κ το μήνα, γιατί να μη μπορεί το ίδιο και ένας φουμουφού (στην ίδια, υπό πτώχευση χώρα).

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ακούσαμε και αυτό, "Ο φαρμακοποιός δεν είναι ακριβώς ελευθεροεπαγγελματίας".
Αναρρωτιέμαι αν στην ΔΟΥ το ξέρουν για να είναι πιο "επιεικείς" με το υβρίδιο που μας αποκάλυψες...

Τι θα' λεγες να μονιμοποιήσουμε και τους φαρμακοποιούς τώρα στο Δημόσιο;;
Δεν ακούγεται άσχημο. Στάνταρ  ωράριο, μισθός να πέφτει βρέξει-χιονίσει, κλπ.
Στη Σουηδία βέβαια πριν 1 χρόνο το πήγαν ανάποδα (από κρατικά φαρμακεία άρχισαν να τα δίνουν σε αλυσίδες).

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι θα' λεγες να μονιμοποιήσουμε και τους φαρμακοποιούς τώρα στο Δημόσιο;;
Δεν ακούγεται άσχημο. Στάνταρ  ωράριο, μισθός να πέφτει βρέξει-χιονίσει, κλπ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν νομίζω ότι θα ενθουσιαστείτε με μισθό 0.8-1.5 Κ, βρέξει-χιονίσει, χειμώνα-καλοκαίρι.
Εκτός και αν ομιλούμε μόνο και μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις.

tasath:
Και όμως για σκέψου:
Ωράριο fix 8-2:30μμ (και άμα), άδεια 22 μέρες το χρόνο, άδεια γενικώς για διάφορους λόγους (κύησης, εκπαιδευτική), 3ήμερες αποδράσεις κοντά σε αργίες, χαμηλότοκα δάνεια, επιδόματα, ασφάλεια δημοσίου, μονιμότητα, ένας δουλεύει 10 κάθονται, ευθύνες πάντα στον άλλο, επιτροπές, δεύτερη δουλειά με "μαύρα", κλπ, κλπ, κλπ.

Ό,τι μας έφερε ως χώρα εδώ εν ολίγοις...

EzeΤΡΟΛ:
@ τασαθ: Σου έχω πει 1Κ φορές να μη μπερδεύεις τις έκνομες δραστηριότητες (π.χ. φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο ποτών και καυσίμων, δωροληψία, συνταγογράφηση σε νεκρούς, πηγάδια με φάρμακα κ.λπ.) με τα νόμιμα και θεσμοθετημένα προνόμιά σας (γεωγραφικοί και πληθυσμιακοί περιορισμοί, κληρονομικότητα, υψηλό ποσοστό κέρδους), τα οποία είναι παρωχημένα, εξωφρενικά και προκλητικά, και για τα οποία ζητούμε από την επίσημη Πολιτεία που τα θέσπισε, να τα καταργήσει.

Και για επιδόρπιο, έχω ένα θέμα που ξέρω ότι θα σου αρέσει:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το τελικό ok σε κρίσιμα νομοσχέδια όπως αυτό για τα κλειστά επαγγέλματα ή για το φορολογικό θα δώσουν αύριο οι επικεφαλής των ελεγκτών της τρόϊκας οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση