Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
EzeΤΡΟΛ:
Και τότε, ακούστηκε μια φωνή μέσα από το πηγάδι:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια το φακελάκι που παίρνετε
--- Τέλος παράθεσης ---
Τσκ, τσκ... και προς στιγμή είχα αρχίσει να σας παίρνω υπόψη ως σοβαρό συνομιλητή...
Black Mamba:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη που έχω μπερδευτεί αλλά ποιοί είστε οι "εσείς"; Αν δεν κάνω λάθος είστε εργαζόμενος σε άσχετο με την Υγεία χώρο. Εκτός και ισχύει για εσάς αυτό που περιγράφει η ψυχιατρική ως "προβολή"...
--- Τέλος παράθεσης ---
Στάζετε το φαρμάκι σας, @pharmaki (ή κάνω λάθος;)
Προσπαθώ να σας φανταστώ στη δουλειά σας, να είστε τόσο "ευγενική" και "συζητήσιμη" όσο στο blog και στο forum.
Και δεν μου βγαίνει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Φροντίσατε εσείς να μην το μάθουμε ποτέ. Όσο για το δικό μας μπλογκ, θα σας θυμίσω οτι δηλώσατε αγανακτισμένος οτι δεν θα μας ξαναδιαβάσετε.... Δεν το τηρήσατε όμως... Οφείλω να σας βοηθήσω και όχι να σας λογοκρίνω... Αντιθέτως θα φιλοξενούσα ευχαρίστως σχόλια/ απόψεις της συζύγου σας και συναδέλφου μου... (Αν έχει κάποια, φυσικά...)!!!
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦροντίσατε εσείς να μην το μάθουμε ποτέ. Όσο για το δικό μας μπλογκ, θα σας θυμίσω οτι δηλώσατε αγανακτισμένος οτι δεν θα μας ξαναδιαβάσετε.... Δεν το τηρήσατε όμως... Οφείλω να σας βοηθήσω και όχι να σας λογοκρίνω... Αντιθέτως θα φιλοξενούσα ευχαρίστως σχόλια/ απόψεις της συζύγου σας και συναδέλφου μου... (Αν έχει κάποια, φυσικά...)!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι έχω την κακιά συνήθεια να προσπερνάω κάποια πράγματα και να δίνω δεύτερες ευκαιρίες.
Εσείς όμως αγαπητή, με έχετε λογοκρίνει τουλάχιστον 3 φορές για σχόλια εντελώς ανώδυνα και απλά πληροφοριακά. Τελευταίο παράδειγμα χθες όταν σας έστειλα post με το link με το ΦΕΚ του νέου νόμου. Χάθηκε κάπου στο δρόμο;
Αυτό δεν λέγεται ελευθερία έκφρασης αλλά επιλεκτική πληροφόρηση, ειδικά από εσάς που είστε blog administrator.
Δεν θα σας τιμήσει η σύζυγος.
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι τότε, ακούστηκε μια φωνή μέσα από το πηγάδι:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια το φακελάκι που παίρνετε
--- Τέλος παράθεσης ---
Τσκ, τσκ... και προς στιγμή είχα αρχίσει να σας παίρνω υπόψη ως σοβαρό συνομιλητή...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι που θα ξεφεύγατε :)
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
Aντι να τα χωνετε σε αυτους που οντως τα εφαγαν και δεν μας πληρωνουν τσακωνεστε μεταξυ σας............αισχος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση