Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδη τα μωρα πρεπει να φανε κι επειδη καποιοι και μπορουν και θελουν να δουλεψουν, καλο ειναι οι μανατζερς -συζυγοι να προτεινουν σε οποιον βαριεται, να κατσει να βαραει τις μυγες στο σπιτι του. Επισης, να προτεινει στην συζυγο, να πει στον ΠΦΣ, να στειλει 2000 αδειες φαρμακειων των 70αρηδων και ανω πισω στη Νομαρχια, γιατι δεν προκειται να αγοραστει καμια... Να ανασανει και η αγορα να δουλεψει και κανενας αλλος και να μην κινδυνευει η Δημοσια Υγεια απο ανοϊκους, γλαυκωματικους φαρμακοποιους...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μαζί σου για τις άδειες, αλλά όταν τις δεις στη Νομαρχία, γράψε μου...
Μου αρέσει το "manager-σύζυγος", θα το βάλω στην κάρτα μου :)
Meletis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδη τα μωρα πρεπει να φανε κι επειδη καποιοι και μπορουν και θελουν να δουλεψουν, καλο ειναι οι μανατζερς -συζυγοι να προτεινουν σε οποιον βαριεται, να κατσει να βαραει τις μυγες στο σπιτι του. Επισης, να προτεινει στην συζυγο, να πει στον ΠΦΣ, να στειλει 2000 αδειες φαρμακειων των 70αρηδων και ανω πισω στη Νομαρχια, γιατι δεν προκειται να αγοραστει καμια... Να ανασανει και η αγορα να δουλεψει και κανενας αλλος και να μην κινδυνευει η Δημοσια Υγεια απο ανοϊκους, γλαυκωματικους φαρμακοποιους...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μαζί σου για τις άδειες, αλλά όταν τις δεις στη Νομαρχία, γράψε μου...
Μου αρέσει το "manager-σύζυγος", θα το βάλω στην κάρτα μου :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Ας τις κανουν κορνιζα τοτε. Γιατι το κληρονομικο και η αγοραπωλησια, θα ειναι σε λιγο μια γλυκια αναμνηση γι΄αυτους... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
tasath:
Μαζί σου, αλλά από που προκύπτει η σιγουριά σου;
Θέλω να πω ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα Λοβέρδου και το προσχέδιο νόμου, πουθενά δεν αναφέρεται η αλλαγή του τρόπου αδειοδότησης ή η άρση των γεωπληθυσμιακών περιορισμών. Κατ' εμέ, έγινε συμβιβασμός (σου αφήνω το ιδιοκτησιακό και τους περιορισμούς, μου δίνεις το rebate).
Το μόνο που θα εξορθολογίσει την αγορά είναι:
- Σταδιακή μείωση του αριθμού των φαρμακείων λόγω μη ικανοποιητικής κερδοφορίας μέσα σε διάστημα 1-2 ετών
- Επιστροφή των αδειών στη Νομαρχία (και αυτές των 70+ φαρμακοποιών) και τήρηση επετηρίδας
Τα παραπάνω μοιραία θα οδηγήσουν σε περισσότερες άδειες προς διάθεση σε νέους συναδέλφους και σε πρακτική κατάργηση της αγοραπωλησίας τους.
Meletis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜαζί σου, αλλά από που προκύπτει η σιγουριά σου;
Θέλω να πω ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα Λοβέρδου και το προσχέδιο νόμου, πουθενά δεν αναφέρεται η αλλαγή του τρόπου αδειοδότησης ή η άρση των γεωπληθυσμιακών περιορισμών. Κατ' εμέ, έγινε συμβιβασμός (σου αφήνω το ιδιοκτησιακό και τους περιορισμούς, μου δίνεις το rebate).
Το μόνο που θα εξορθολογίσει την αγορά είναι:
- Σταδιακή μείωση του αριθμού των φαρμακείων λόγω μη ικανοποιητικής κερδοφορίας μέσα σε διάστημα 1-2 ετών
- Επιστροφή των αδειών στη Νομαρχία (και αυτές των 70+ φαρμακοποιών) και τήρηση επετηρίδας
Τα παραπάνω μοιραία θα οδηγήσουν σε περισσότερες άδειες προς διάθεση σε νέους συναδέλφους και σε πρακτική κατάργηση της αγοραπωλησίας τους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κανε λιγη υπομονη και θα δεις..... ;)
Black Mamba:
Εγγραφή ή Είσοδος
Από το 27' περιπου, ο Βαγιωνας παλι αναφερει τα βολεμενα παιδακια του...και τι θα "υποφερουν" με την μειωση του ποσοστου και το ριμπειτ... Η οικογενειοκρατια καλα κρατειι!! Να τον χαιρονται...
Απλα καποιος να του πει οτι και οι αλλοι Ελληνες εχουν παιδια, που ειναι ανεργα, που παρακαλανε για μια δουλεια, που δεν παιρνουν ουτε επιδομα ανεργιας, ουτε εχουν ασφαλιση για κατι κακο... Να του πει, οτι αυτα τα παιδια δεν σπουδασαν Βουλγαρια οπως τα δικα του και βρισκονται χωρις ενσημα κανοντας λαντζα στα φαρμακεια τους.. Να του πει καποιος οτι αυτα τα παιδια ειναι περιπου 3000 και δεν ξερουν τι τους ξημερωνει...
Φτανει πια κ.Βαγιωνα... Ο κομπος εφτασε στο χτενι!!!!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση